avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitrica Aurelia

Activitate Dumitrica Aurelia

Iniatial s-a comunicat ca de la 1 iulie se pot scoate dividende. Daca s-au ridicat, declarat si platit impozit pentru divindende in luna iulie, cum puteam face bilantul in 30 zile de la AGA, daca inca nu exista formular aferent? Cum reglam situatia in acest caz, caci cele 30 de zile de la AGA au trecut deja si nu putem raporta prin acest bilant intermediar?
5311=731 (vezi analitic corespunzator)
Succes!
Multumesc mult pentru tot! Pentru problema stalpului din gard, care este inclinat; mi s-a spus ca vor trimite pe cineva sa remedieze, dar inca nu s-a intamplat. Deranjant este ca ni se impune sa pastram gardul de plasa, sau acoperit cu verdeata naturala sau din plastic. Nu toata lumea e dispusa sa stea "la vedere", iar pana cresc cele plantate mai dureaza; dar nu sunt de acord sa stau cu frunze de plastic. Am vrut curte tocmai pentru putina natura, nu sa ma inconjur de plastic; altfel ramaneam in balconul meu plin cu flori. Multumesc inca o data! Sarbatori cu bucurii!
Din pacate au dreptate; este clauza in contractul pe care l-ati semnat. Daca si la semnare vi se parea abuziva, nu trebuia sa acceptati contractul.
Se intampla asa: 1) Curtea are o gluma de gard din plasa de sarma, iar unul dintre stalpi este cam inclinat. Pentru a impiedica fuga pisicilor de acasa, dar si pentru oarece intimitate, am pus pe interiorul curtii placi din policarbonat si am plantat la exterior niste plante agatatoare, care astept sa se dezvolte in vara. Reprezentantul dezvoltatorului, si el vecin, sugereaza inlocuirea/acoperirea policarbonatului cu un gard de frunze din plastic, asa cum are un alt vecin, coleg al acestuia. Nu mi se pare corect; daca il voiau din frunze de plastic trebuia sa il vanda cu frunze cu tot. 2) Instalatia electrica nu are un post trafo, sunt multe improvizatii, dar la achizitie mi s-a spus ca intr-o luna se va monta si nu vor fi probleme. Au trecut doua luni, timp in care curentul electric se intrerupe aproape zilnic, uneori de 5-6, ori 15 ori; ocazii cu care mi s-a defectat si imprimanta cea noua, ba si centrala termica /a dat semne intr-o seara cand indica o temperatura de 80 de grade, apoi 90 (care este deja avarie), ea fiind de fapt reglata la 60 de grade. Altadata firele care sunt si pe jos si pe sus, pe langa bloc si scara blocului, au facut scurt-circuit (am vazut din casa artificii!!) caci tabloul este usor lateral de geamul dormitorului. Acum doua zile chiar a luat foc la cateva zeci de metri pe langa bloc; au venit cei de la ENEL sa stinga... Deci, cum vi se pare?! Chair am avut zile cand pur si simplu nu m-am simtit in siguranta, cu astfel de conditii. Ce-i de facut? Astept opinia unui specialist; nu agreeez comentariile. Multumesc! Sa nu uit: in sufragerie un perete are valuri de la tencuire (sunt cu tinci, nu cu gled), care din pacate nu sau vazut la lumina zilei, ci doar seara la cea a becului.
DA!