avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate mita2014

Activitate mita2014

co-imprumutat, dar dansa nu are venit, cum au pus-o pe ea daca la momentul respectiv si actual nu avea venit?
Acum cateva zile din pacate socrul meu a decedat a avut un contract de imprumut nevoi personale la BRD in valoare de 120.000 lei pe 66 de luni. Mai avea 7 luni de plata , in contract apare ca are prima de asigurare pe viata (pe desfasurator) dar nu stiu ce contine aceasta polita de asigurare cu banca plus faptul ca sotia lui mama soacra apare ca " co-imprumutal" si semneaza acolo desi ea nu a avut venit vreodata , nimic sa ateste acest lucru.
E obligata ea sa plateasca in continuare acele rate ca nu mai avem de unde dupa inmormantare ...... si toate cele......
Tatal meu in varsta de 67 ani avand pensie de limita de varsta si mama 66 ani in aceiasi situatie din pacate s-au imbolnavit.
Tatal meu are tumoare pe creier si este imobilizat Total la pat de 4 ani avand pensie la limita de varsta . Nu am beneficiat de nici un ajutor
Mama a avut Atac vascular tot de 4 ani si a ramas cu un picior si o mana 50% functional.
Grija are mama si eu (fiul lor) cum putem de tatal meu .......
Intreabarea mea pot beneficii de anumite ajutoare chiar daca au pensie normala ?
Fata lor (sora mea) are un copil handicapat (autist)11 ani divortata si plateste la negru o femeie care sa se ocupe de el, ca sa-si pastreze serviciul, poate cere un sprijin de undeva?Ea este singura care are dosar la copil si primeste nu stiu exact ce suma doar pt copil... Sotia mea a ramas fara servici de exemplu.
Va rog din suflet daca puteti sa ma informati Exact ce pot face si daca Statul ajuta cu ceva in aceste cazuri. Va multumesc...
Problema mare la o companie nationala cred ca stiti si voi care, am dori sa stim toti ce inseamna conflict de munca? Cat poate dura? Ce drepturi avem in timpul declansarii? CCM a expirat fiind prelungit in prima faza cu 1 saptamana care trece si ea , cum a trecut si medierea, dialogul social, etc... ieri au fost duse actele la ITM pt conflict de munca.
Pe 2 martie ce drepturi mai avem, daca suntem in conflict de munca, ma refer la transport, masa, salariu etc...care erau trecute in CCM.(vechi)
Alt subiect este Greva generala..... care se apropie se pare cu pasi repezi...
Ce drepturi mai avem in timpul grevei generale? In timpul grevei cei care suntem de acord, mai venim la munca? Adica trebuie sa ne platim transport+masa si sa venim la munca si sa facem ce? Costurile sunt destul de mari..
Va rugam sa ne rapundeti suntem in jur 20.000 de oameni, am apelat pentru ca legea este grea aici poate ne puteti oferi un raspuns mai pe intelesul nostru.
Deci sa inteleg aici ca daca cumpar tutun vrac sa zicem un kg. nu am nici o problema cu leagea. Bine va multumesc !
Birou-De-Mediator a scris:

Puteti achizitiona linistit tutunul respectiv. Dvs. faceti comanda pe site, dar discutati si telefonic, iar vanzatorul trimite coletul prin posta ori curier rapid. La ridicarea coletului achitati suma trecuta in chitanta de ramburs.
Achizitia tutunului si a tuburilor goale se poate face de la furnizori diferiti. Cel mai bun si ieftin furnizor pentru tuburi (primiti cadou si aparatul) este in Giurgiu.

Legat de tuburi si aparate stiam ca este 90%legal, dar eu iau tutun varsat, pe okazii.ro, de la cultivatori sa zicem asa , adica nu este la cutie, ambalat, etc.....exista posibilitatea ca eu sa am probleme? Va rog mult un raspuns mai clar, nu stiu nimci despre vanzator daca el are sau nu tva bagat in produsul cumparat de mine.
Va rog frumos spuneti-mi si mie daca eu ca persoana fizica, cumpar tutun vrac 1kg sau 2kg de pe intenet, pentru folosinta proprie. Ce pot sa patesc? eu ca simplu cumparator ce pot sa patesc... Am citit dar degeaba ca nu am priceput mai nimic, legat de cumparator nu de producator. Tuburi goale , aparate de facut tigari nu cred ca este o problema..... nu comercializez, f multa lume face asta si zic ca este legala treaba
Exista posibilitatea sa am anumite probleme sau nu??