avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate tony445

Activitate tony445

buna ziua,
un credit restant la bcr a fost preluat de firma de recuperari credit-express,aceasta firma facea presiuni pentru a-si recupera datoria,dar de la o vreme aceste presiuni(telefonice)au fost preluate de firma eos ksi.
ce legatura exista intre aceste doua firme? este normal sa existe doua firme de recuperare pe aceeasi datorie?
multumesc!!!
Buna seara,
am inteles ca pentru declaratie pe propria raspundere -ajutor public judiciar nu exista un formular anume;dar trebuie specificat in cerere numarul dosarului si calitatea pe care o indeplinesc ?
Buna seara,
din punct de vedere legal este corect ca firma de telefonie sa nu rezilieze contractul,avand in vedere faptul ca abonatul a decedat in luna octombrie ;ei insista sa se plateasca inclusiv aceasta luna.
Unde pot citi acest lucru?
Răspuns la discuția Declaratie-model
multumesc,este necesar sa mentionez in cerere nr dosarului si calitatea pe care om in acel dosar?
Buna dimineata,
va rog sa ma ajutati cu un model privind declaratia pe propria raspundere pentru ajutor public judiciar(oug 51/2008),va rog..
Răspuns la discuția contract munca
2008
Răspuns la discuția contract munca
nu stiu daca a existat un ctr de munca,unde se poate verifica?
ca proba intr-un dosar,este depusa copie dupa cm,dar se face separat dovada cu extrase bancare cu venituri in euro fara a se explica de unde sunt veniturile daca a existat ctract sau cine vireaza acesti bani.
Discuție contract munca
Buna ziua,
in situatia in care un angajat al unei SC are carte de munca,dar isi desfasoara activitatea in afara tarii ,angajatorul trebuia sa faca ctr separat cu angajatul?
In cartea de munca nu este mentionat absolut nimic ref la ctr de munca in afara tarii in aceasta perioada.(vorbim de 6 ani in urma)
Răspuns la discuția plata factura
nimic,nimic dar nu vor sa rezilieze contractul,este corect?
Răspuns la discuția plata factura
multumesc,dar daca nu platim ce se intampla?