avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua,
in situatia in care un angajat al unei SC are carte de munca,dar isi desfasoara activitatea in afara tarii ,angajatorul trebuia sa faca ctr separat cu angajatul?
In cartea de munca nu este mentionat absolut nimic ref la ctr de munca in afara tarii in aceasta perioada.(vorbim de 6 ani in urma)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 7 Noiembrie 2014
In c.i.m. nu este precizat locul de munca?
nu stiu daca a existat un ctr de munca,unde se poate verifica?
ca proba intr-un dosar,este depusa copie dupa cm,dar se face separat dovada cu extrase bancare cu venituri in euro fara a se explica de unde sunt veniturile daca a existat ctract sau cine vireaza acesti bani.
Cand a inceput activitatea ?
2008
Se poate solicita ITM-ului , de catre persoana in cauza, o copie de pe c.i.m. incheiat cu acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca neinchis din 2008 violeta54 violeta54 Buna ziua Am descoperit acum ca nu s-a inchis un contract de munca din 2008. Ce se mai poate face? Multumesc (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe cim. daca ma angajez ... Valeriu8666 Valeriu8666 Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe CIM. Daca ma angajez in alta parte tot pe CIM si remote (si nu-mi dau demisia de la primul angajator), poate ... (vezi toată discuția)