Buna ziua, in urma negocierilor sindicat-patronat , s-au obtinut majorari salariale.Daca nu fac parte din sindicat este posibil sa nu primesc marirea salariala?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Este legala organizarea concursului pentru un post ocupat cu contract de munca pe perioada nedeterminata?Se doreste restructurarea si reorganizarea organizatiei, postul in cauza capatand alt nume dar, munca este practic aceasi.
Multumesc,
Cu respect,
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am cumpărat un apartament la parterul unui bloc,fostul proprietar mi-a spus ca are si parcare asigurată (în CF apare ca p.i.c-fară a fi specificat locul exact). În imediata proxmitate a apartamentului sunt 3 locuri de parcare, niciunul dintre ele nu a revenit apartamentului deținut. Locul atribuit este in spatele blocului, devenind necorespunzător datorită construcției unui balcon.Am trimis 2 email-uri, Presedintelui Asociatiei de proprietari si Administratorului, dar nu am primit raspuns, privind modul de repartiție.
La ultima ședinta explicația presedintelui de asociatie a fost că așa a dorit dânsul, fiind și constructorul blocului.
Se dorește întabularea locurilor de parcare,de aceea doresc să știu cum să procedez pentru a primi unul din locurile de parcare din apropierea apartamentului(parcările sunt la mai puțin de 5m distanta de bloc, fiind afectată de zgomot si noxe).
Vă Multumesc,
Cu respect,
.
Buna ziua,
Mama mea are medicul de familie in Sibiu, dar domiciliul in Jud. Hunedora.Este pensionara, iar pensia o primeste prin CJP Hunedoara.Nu stiu unde ar trebui sa depun actele pentru decontul unei proteze auditive:la Casa de Sanatate Sibiu sau la Casa de Sanatate Hunedoara?Medicamentele compensate le iau fara probleme din Sibiu.
Va multumesc,