"Aproximativ 80% dintre persoanele afectate nu dezvoltă nici un simptom și se recuperează fără tratament.
Dintre persoanele infectate 1 – 6% pot dezvolta forme severe"
Fundamental totul e gresit, gresit ca s-a emis o asemenea lege si mai gresit ca am acceptat-o.
Guvernul dicteaza cand cineva e bolnav sau nu, daca vor sa te retina te pot retine fara sa dovedeasca nimic, fara sa existe un pericol real, mai exact, pot face ce vor cu tine.
Citatul de mai sus l-am copiat de pe site-ul bioc... daca intelegi cifrele intelegi disproportia dintre cauza si efect.
Eu inteleg mesajul domului avocat Lascoschi.
Avocat Sebastian Murariu a scris:
Buna dimineața,
Niciodată nu mi-a plăcut să comentez cauze despre care am informații din presă. Este foarte foarte foarte foarte posibil ca situația să fie cu totul diferită în dosar. Cunosc cazuri concrete în care presa modifică datele problemei, invocând inacuratețea surselor doar pentru a atrage vizitatori. Un accident cu 3 mașini are un plus rating decât un accident cu 2 mașini.
Așa că, ce sens are să discutăm, între avocați, despre condamnarea (care sigur că e ilegală) pentru o infracțiune ce nu a fost comisă? Dar să nu scăpăm din vedere că poate sunt probe în dosar că aceasta a fost comisă. Nu de alta, dar și sursa e îndoielnică mai ales că există în corpul textului greșeli de ortografie. Întâmplarea facă (sic!) că nu a fost infectat cu coronavirus, dar acest detaliu este irelevant în fața legii.