avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate alexx37

Activitate alexx37

Buna ziua, fiind divortat, mama fiului meu ii trebuie procura pentru a parasi tara cu copilul, are 16 ani, doreste sa ii dau acest act valabil pana la 18 ani pentru a nu se repeta acest lucru ori de cate ori este nevoie, intrebare-este posibil acest lucru ? (am dat procura de cate ori a fost nevoie). Pot anula aceasta procura in acest interval de timp ? Este in continuare obligata sa ma anunte de fiecare data cand paraseste tara cu fiul meu chiar daca are acest act valabil pana la 18 ani ? Multumesc !
Buna ziua, am fost internat din camera de urgenta pt hernie inghinala unilaterala, a treia zi am fost operat, totul a decurs in regula ! Pe concediu medical mi s-a trecut cod indemnizatie 01, boala obisnuita 75% . Intreb, o interventie chirurgicala este boala obisnuita ? Multumesc !
Buna ziua, in urma unei a doua executari silite la acelasi dosar am depus la executor dovada platilor efectuate conform primei executari plus confirmarile de la ei de la birou ca au primit banii si nu mi se recunoaste acest fapt, mai mult a si schimbat data in care mi-a fost trimisa prima executare ! Ce se poate face privitor clar la acest abuz ? Multumesc !
Răspuns la discuția Custodie- drept de vizita
Unde ma pot adresa pentru recalculare de pensie alimentara ? Si de ce acte am nevoie ?
Pot primi un raspuns ? Vreau doar sa stiu ce am de facut pe viitor...
Nu poate actiona ca abandon de familie ? Deci sa inteleg ca nu afecteaza la program de vizita sau custodie...chiar nu am putut plati...dar doresc sa recuperez...Cum procedez pentru recalculare de pensie alimentara ? Revin...am 670 lei net doveditor cu adeverinta de la servici...Si cum pot schimba programul de vizita ? specific ca in intelegerea de divort este trecut in fiecare zi dupa scoala pana la ora 20 si prima jumatate din orice vacanta...nu este nimic specificat de wekend...greseala mea...am mers pe incredere...dar datorita serviciului meu nu ma pot incadra mereu in acest program si cand doresc sa-l iau in wekend...ramane la aprecierea ei si am multe discutii de convingere sa mi-l dea...Multumesc pt amabilitate !
Da...corect...dar datorita faptului ca i-am trimis doar 200 lei in tot acest timp poate actiona ceva in acest sens ? Poate crea oarece probleme ? in privinta custodiei sau al programului de vizita sau privitor la persoana mea ?
Cred ca am uitat sa specific un detaliu foarte important...s-a stabilit pensie alimentara la notariat de 300 lei...pe atunci inca eram in niste relatii umane...nu am avut posibilitatea decat sa-i trimit 200 lei prin mandat postal...specific ca am salariu net de 670 lei...si acum locuiesc si cu chirie...deci puterea mea financiara este mult redusa...intrebare...avand in vedere ca am divortat pe 30 iulie anul curent...pot avea probleme in acest sens ? si as putea cere o recalculare a pensiei alimentare cu o adeverinta de la servici ca nu dispun decat de acesti 670 lei ? Va multumesc anticipat pt raspuns si amabilitate !
Buna seara....am divortat la notariat, s-a stabilit programul de vizita, dar de cate ori doresc sa-mi vad copilul are o scuza ca are lectii...desi e clasa a treia...mereu lectii...mereu imi reproseaza ca o discreditez in fata copilului ca nu sunt de acord cu ea in mai multe privinte...inclusiv acestor lectii...asta nu inseamna ca nu doresc ca copilul meu sa nu invete bine...dar mai mereu se ascunde in spatele acestei scuze...am incercat sa-l iau la mine specificand ca voi face eu lectii cu el...mi-a ripostat ca nu...ca trebuie sa-i spun ca trebuie sa faca lectiile cu ea...reprosandu-mi continuu ca din cauza mea nu o mai asculta si o ignora...desi in aceste conditii copilul doreste sa vina la mine nu numai in programul de vizita...dar nu i se permite...fiind amenintat ca daca nu-si termina lectiile nu-i da voie sa ma vada...am si filmat copilul spunand acestea...acum vrea sa mearga la tribunal sa ceara custodie totala...pe baza ca o discreditez in fata copilului...deci, intrebarea mea...are vreo sansa sa obtina custodie totala sau acest lucru se obtine numai in anumite situatii ?