avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate nadia34mandea

Activitate nadia34mandea

Răspuns la discuția vanzare apartament
sotul meu trebuie sa isi dea acordul pt a mi putea vande apartamentul dar procura trebuie sa mio faca mie proprietara apartamentului pt ca daca ii face mamei mele directcare are imputernicire din partea mea mama trebuie sa vina in italia sa semneze actul ,iar ea nu poate veni ,va rog frumos cine are un model cum si ce sa scriu notarul italian m-a intrebat ce trebuie sa scriu ......in procura multumesc nadia
buna ziua am o intrebare la voi .m-am casatorit in 2006 in italia in comun de bunuri .in anul 2012 mama mi-a facut vanzare-cumparare pe apartamentul ei fara uzufruct avand probleme cu fratele meu.acum mama avand imputernicire din partea mea poate vande apartametul meu.intebarea mea este notara mea mi-a zis ca nu pot vande apartamentul fara acordul sotului meu .fiind casatorta cu bunuri comune,daca e asa cum zice notara puteti sa-mi dati un model ca nu stiu cum sa scriu inputernicirea sotului meu pt ami vande apartamentul in romania multumesc nadia
da imi cer scuze poate m-am exprimat gresit imi expira CI romanesc ,am deja cetatenie italiana dar vreau sa fiu in regula cu documentul romanesc.multumesc mult
buna seara tuturor avocatilor si multumesc anticipat pt raspunsuri.imi scade cartea de identitate dar am o problema.eu m-am casatorit in italia ,in romania eu nu am depus nici un act precum sunt casatorita.acu imi scade cartea de identitate si imi cer certificatul de casatorie romanesc cum il obtin cum sa procedez eu nu pot ramane mai mult de o saptamana in romania cat dureaza sa obtin certificatul de casatorie sau spuneti-mi ce sa fac,multumesc mult nadia
buna ziua o intrebare la dvs am va rog frumos am pe prietena mea romanca care locuieste in italia dar are o problema vrea sa divorteze de sotul arab .istoria ei e ca s-a casatoritt acu 13 ani cu un cetatea arab s -au separat ea a venit acu 3 ani in italia si nu stie cum si in ce fel sa dea de el .nu stie nimic de el .vrea sa divorteze pt a fi libera .....
Răspuns la discuția Apartament, vanzare
vanzare-cumparare....
in legatura cu un titlu de proprietate care nu reusesc sa-l obtin in original pt ca e la matusa mea si nu vrea sa mi-l dea ......mama s-a dus si l-a dat ca pierdut la monitorul oficial ......intrebarea mea este in titlul de proprietate e gresit numele tatalui meu credeti ca monitorul imi poate respinge publicarea si sa-mi dea duplicatul ???
buna seara avocati .am o intrebare la dvs.sunt casatorita de 9 ani in italia.mama mea in romania mi-a trecut apartamentul pe numele meu.vreau sa-l vand dar am auzit nu stiu daca e adevarat ca nu pot vande apartamentul din romania fara acordul sotului fiind casatorita cu bunuri comune,as vrea sa va intreb daca este adevarat multumesc mult nadia
buna ziua am o intrebare la dvs ....eu sunt plecata di tara mama mea poate sa se duca avand imputernicire generala pt tot din partea mea sa faca cerere la posta sa dea pierdut titlul de proprietate la monitorul oficial.Dupa ce am titlu de proprietate in mana.poata mama sa faca succesiunea dupa tata (mi-a cedat partea ei mie la notar ) in locul meu cu imputernicirea mea eu neputand sa vin acasa......
buna ziua .prietena mea si sotul ei s-au prezentat la proces amandoi e cam speriata pt ca judecatorul a zis ceva de genul ca vor pune asistenti sociali ......pooate pt acest dosar suspendat sa redeschida procesul ????