avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, asistenti sociali
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, asistenti sociali

buna ziua .prietena mea si sotul ei s-au prezentat la proces amandoi e cam speriata pt ca judecatorul a zis ceva de genul ca vor pune asistenti sociali ......pooate pt acest dosar suspendat sa redeschida procesul ????
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:35, 2 Martie 2015
Daca s-au prezentat amandoi de ce s-a suspendat cauza? Au cerut ei suspendarea? Probabil judecatorul a dispus efectuarea unei anchete sociale. Nu se poate da un raspuns coerent ca urmare a descrierii d-vs
Nu se intelege mai nimic din ceea ce ati scris. Asadar, raspunsul este: poate.
...
Glumesc, desigur. Banuiesc ca cei doi au un copil si ca urmeaza o ancheta sociala (este normal si obligatoriu in procesele de divort unde sunt minori) ... n-am inteles insa nimic din povestea cu dosarul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

buna seara, ce pot face in urmatoarea problema: - ma judec cu ... dani el dani el Buna seara, ce pot face in urmatoarea problema: - ma judec cu fosta concubina pt copil, am ajuns la dosarul de fond. Aici am fost acuzat de martor ca sunt ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Lucian91 Lucian91 Buna ziua tuturor, sunt nou pe acest site si as vrea sa va intreb cate ceva despre ceea ce am facut eu . O sa va povestesc pe scurt . Acum 1 an si ceva l-am ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat tot60 tot60 Bună seara! Câţiva coproprietari dintr-un condomeniu, printr-o cere cumulată, am dat Asociaţia de Proprietari în judecată, pt. că ne-a ... (vezi toată discuția)