avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

buna ziua am o intrebare la voi .m-am casatorit in 2006 in italia in comun de bunuri .in anul 2012 mama mi-a facut vanzare-cumparare pe apartamentul ei fara uzufruct avand probleme cu fratele meu.acum mama avand imputernicire din partea mea poate vande apartametul meu.intebarea mea este notara mea mi-a zis ca nu pot vande apartamentul fara acordul sotului meu .fiind casatorta cu bunuri comune,daca e asa cum zice notara puteti sa-mi dati un model ca nu stiu cum sa scriu inputernicirea sotului meu pt ami vande apartamentul in romania multumesc nadia
Cel mai recent răspuns: nadia34mandea , utilizator 15:23, 12 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
sotul meu trebuie sa isi dea acordul pt a mi putea vande apartamentul dar procura trebuie sa mio faca mie proprietara apartamentului pt ca daca ii face mamei mele directcare are imputernicire din partea mea mama trebuie sa vina in italia sa semneze actul ,iar ea nu poate veni ,va rog frumos cine are un model cum si ce sa scriu notarul italian m-a intrebat ce trebuie sa scriu ......in procura multumesc nadia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpara pe numele sotului o garsoniera , ruscrina77 ruscrina77 buna ziua am obtinut un credit de la banca pe numele sotului , el fiind titularul deoarece el munceste,eu fiind doar inputernicita ca sa fac toate hartiile ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament copiilor mariasabo mariasabo parintii mei au un apartament ,noi suntem 2 surori ,mama e plecata in italia si vrea sa treaca apartamentul pe numele nostru si tata ,eu pot sa fiu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succsiune in favoarea mamei pgru1977 pgru1977 buna ziua,tatal meu decedat in ianuarie si eu si mama in viata am facut actul succesorial!din pacate nu am stiut ca pot renunta la succesiune in favoare ei si ... (vezi toată discuția)