avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

in legatura cu un titlu de proprietate care nu reusesc sa-l obtin in original pt ca e la matusa mea si nu vrea sa mi-l dea ......mama s-a dus si l-a dat ca pierdut la monitorul oficial ......intrebarea mea este in titlul de proprietate e gresit numele tatalui meu credeti ca monitorul imi poate respinge publicarea si sa-mi dea duplicatul ???
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:53, 27 Aprilie 2015
Nu va da Monitorul Oficial duplicatul. Cu adeverinta de la Monitorul Oficial si cu extrasul din care reiese ca a fost publicata pierderea actului respectiv, cu o adeverinta de la primarie privind eliberarea TP-ului pe care l-ati pierdut (cui i-a fost eliberat initial si cand), cu o cerere si cu actele de stare civila din care sa resiasa ca numele tatalui dvs este inscris gresit in acel act si cu o copie a TP-ului (daca aveti), depuneti cerere pentru corectare si eliberarea unui duplicat la comisia judeteana de fond funciar care isi desfasoara activitatea inc adrul Prefecturii judetului de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat titlu de proprietate ionascu2011 ionascu2011 care sunt pasii care trebuie facuti pt obtinere duplicat titlu de proprietate (vezi toată discuția)