avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere duplicat titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere duplicat titlu de proprietate

care sunt pasii care trebuie facuti pt obtinere duplicat titlu de proprietate
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:44, 26 Septembrie 2011
Ce fel de titlu de proprietate? Va referiti la cel emis de Comisia Judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor?
Trebuie sa va adresati institutiei/organului/autoritatii care a eliberat actul si sa cereti de acolo un duplicat.
dacă sunteți parte în acel act trebuie să mergeți acolo unde a fost eliberat, și explicați motivul pentru care nu mai dețineți originalul, cine îl deține sau ce s-a întâmplat cu el și faceți acolo o cerere pentru a vi se elibera un duplicat. depinde cine a emis titlul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. originalul Tp trebuie declarat pierdut la Monitorul Oficial.
2. trebuie obtinuta o adeverinta de la primaria care a eliberat acel TP cum ca initial i s-a eliberat lui X la data de...
3. cu dovada de la M. Of si adeverinta de la primarie, copie a actului de identitate (eventual certificat de mostenitor, daca nu sunteti persoana inscrisa pe TP) mergeti si depuneti o cerere la comisia judeteana de fond funciar (din cadrul prefecturii) care a eliberat TP-ul original pentru eliberarea unui duplicat.
Succes!
Kyandra a fost corecta! Ramane in mintea"intrebatoruluii' sa tina cont de legislatia invigoare si sa o puna in aplicare! Altfel... consecintele le suporta pe4rsoanele interesate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate pierdut. ionut daniel ionut daniel am pierdut un titlu de proprietate ,unde pot face altul?la fel si un certificat de deces.cum il pot reface? (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nadia34mandea nadia34mandea in legatura cu un titlu de proprietate care nu reusesc sa-l obtin in original pt ca e la matusa mea si nu vrea sa mi-l dea ......mama s-a dus si l-a dat ca ... (vezi toată discuția)