avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate pierdut.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate pierdut.

am pierdut un titlu de proprietate ,unde pot face altul?la fel si un certificat de deces.cum il pot reface?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:48, 15 Iunie 2011
Pentru certificatul de deces solicitati acest lucru la primaria care la emis.
Referitor la titlul de proprietate - solicitati la organul care l-a emis
In ceea ce priveste certificatul de deces, veti solicita emiterea unui duplicat la biroul de stare civila care a emis originalul. Atentie, exista o amenda de 50 RON (platibila in 48H).
Titlul de proprietate trebuie declarat pierdut la Monitorul Oficial. De acolo, cu dovada, copia actului de identitate al titularului si o adeverinta de la primarie cum ca respectivul TP a fost eliberat la data de cetateanului X mergeti la Comisia judeteana de fond funciar (din cadrul prefecturii) si solicitati emiterea unui duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat titlu de proprietate ionascu2011 ionascu2011 care sunt pasii care trebuie facuti pt obtinere duplicat titlu de proprietate (vezi toată discuția)