avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate stelutaalbinuta

Activitate stelutaalbinuta

Discuție Cadastru
Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005 cu contract de vanzare,am făcut cadastru la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform cadastrului. Am vrut anul acesta să intabulez casă,și m-am trezit cu vecinul meu ca a facut cadastrul si pe o parte din terenul meu .Mentionez ca acest vecin a cumpărat, terenul in anul 2017.Este posibil să facă cadastrul peste gardul meu? Ce pot face? Eu acum nu mai pot face intabularea la casa deoarece cadastristul mi-a spus ca trebuie sa refacă cadastrul terenului,iar eu aș ramane cu cu mai putin ,deoarece vecinul figurează in curtea mea cu 200 metrii pătrați .
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Răspuns la discuția Usa termopan
Vă multumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Usa termopan
O pot refuza, dacă nu corespunde cerintelor mele? Am cerut deschidere de 205 cm si am primit 185 cm.
Discuție Usa termopan
Pot refuza o ușă de termopan care nu corespunde cerintelor mele? Am dreptul să o returnez?
Discuție Usa termopan
Bună ziua Am comandat o ușă termopan in luna ianuarie, cel care Mi-a configurat ușă a uitat să-mi spună că ușă mea nu va fi de 205cm înăltime așa cum am cerut-o eu .M-am trezit cu o ușă de 185cm .Am refuzat să o montez .Am fost la firma si au spus că o să-mi rezolve cumva problema(acel angajat a recunoscut că a uitat să-mi spună ) Astăzi M-am trezit cu o notificare in care sunt anunțat că dacă nu montez ușa așa cum este in termen de 5 zile voi plati taxe de depozitare.Ce pot face?Mulțumesc
Buna seara. In anul 2011-2013 am fost in concediu crestere copil incasand o indemnizatie mai mare decat cea cuvenita , deoarece doamna secretara de la unitate(lucrez in invatamant) mi-a completat gresit salariul, in loc sa-mi treaca netul a trecut brutul.In august 2012 cei de la AJOFM au descoperit eroarea si in 6 luni am achitat o parte din bani(nu am stiut ca doar o parte). In august 2014 am primit o somatie ca mai am un rest de plata. INTREBARE : eu beneficiez de legea amnistiei fiscale????????