avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Usa termopan
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Usa termopan

Bună ziua Am comandat o ușă termopan in luna ianuarie, cel care Mi-a configurat ușă a uitat să-mi spună că ușă mea nu va fi de 205cm înăltime așa cum am cerut-o eu .M-am trezit cu o ușă de 185cm .Am refuzat să o montez .Am fost la firma si au spus că o să-mi rezolve cumva problema(acel angajat a recunoscut că a uitat să-mi spună ) Astăzi M-am trezit cu o notificare in care sunt anunțat că dacă nu montez ușa așa cum este in termen de 5 zile voi plati taxe de depozitare.Ce pot face?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: stelutaalbinuta , utilizator 10:38, 28 Martie 2018
Aveți dreptul să o refuzați, câtâ vreme acea usă nu vă este de folos.Dacă nu vă puteți înțelege amiabil faceți o pângere la ANPC.
Vă multumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - avans comanda neonorata dutu1 dutu1 am platit un avans pentru o usa care trebuia onorata comanda in zece zile,insa aceasta comanda nu a fost onorata in cele din urma am renuntat la comanda ,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de aproximativ 2 luni am comandat online un inel cu ... LucianXP LucianXP Buna ziua. De aproximativ 2 luni am comandat online un inel cu diamant. Am configurat diamantul dupa preferintele mele, am primit confirmarea comenzii cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma ... De vara De vara Buna ziua, Detalii si informatii ascunse inainte de semnare contract Am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma in DOMENIU. Inaintea semnarii ... (vezi toată discuția)