avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... protectia consumatorului - avans comanda neonorata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

protectia consumatorului - avans comanda neonorata

am platit un avans pentru o usa care trebuia onorata comanda in zece zile,insa aceasta comanda nu a fost onorata in cele din urma am renuntat la comanda ,iar comerciantul ar fi trebuit sa-mi returneze avansul.Acesta refuza sistematic sa-mi dea avansul inapoi.Am chitanta fiscala precum ca am platit avansul ,iar pe verso sa notificat ca sa renuntat la comanda.Ce pot face in acest caz? imi mai pot recupera banii, unde pot sa ma adresez VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:34, 9 August 2012
Faceti fotocopie dupa chitanta (desigur fata-verso) si atasati-o la o reclamatie la ANPC intocmita dupa modelul de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Nu uitati sa precizati ca ati cerut avansul insa ati fost amanat / refuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce ma poate ajuta protectia consumatorului? cristea85 cristea85 Buna ziua, Am comandat niste usi cu supralumina in iulie la o firma de specialitate din Timisoara, usi ce trebuiau sa-mi fie livrate si montate in 35 zile ... (vezi toată discuția)
Croitoreasa magazinului mi-a modificat gresit rochia de mireasa. cum pot obtine returnarea avansului sau schimbarea rochiei? Mihaela-Moldovan Mihaela-Moldovan Am platit un avans de 25% pt o rochie de mireasa disponibila in magazinul din Buc al unui producator spaniol. Rochia era cu 2 masuri mai mare, astfel ca mi-au ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda bijuterii neconforme cu reclama RIonescu81 RIonescu81 Buna ziua ! Imi permit sa va deranjez cu o istorie si o intrebare. Am facut o comanda de verighete la un producator de bijuterii in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)