avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate gabigdo

Activitate gabigdo

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care s-a declarant apel dar nu s-a platit taxa pana la prima infatisare?
Răspuns la discuția Contestare onorariu avocat
Va multumesc pentru raspuns, exista vreo obligatie a partii sa depuna contractul intr-o anumita perioada a procesului? Va intreb pentru ca l-au depus la ultima infatisare!
Acum suntem la apel si nu stiu ce onorarii vor aduce .
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea contestarii onorariului de avocat intr-un proces pierdut la care suntem obligati sa platim o suma foarte mare , complet nejustificata partii adverse.

Discuție Apel
Buna ziua
Care sunt urmarile daca se intrerupe un apel facut in urma cu o luna de zile la care nu s-a stabilit inca nici un termen?
Răspuns la discuția Comunicare tribunal
Multumesc pentru raspuns! Credeti ca ar fi posibil ca sa fie informati a doua zi dupa depunerea apelului?
Buna seara,
Care este de obicei termenul la care este informata partea adversa de faptul ca s-a depus apel ?
Răspuns la discuția Redactare sentinta judecatoreasca
Exista vreo modalitate legala de a afla cand au fost trimise comunicarile tribunalului celor 2 parti?( celor 2 avocati)?
am inteles....dar avocatul unei parti poate primi redactarea sentintei cu 10 zile inaintea avocatului advers?adica....fiind din acelasi judet este posibil asa ceva?
de regula....este posibil sa fie o decalare de 10 zile intre parti?
multumesc, in aceeasi zi pleaca comunicarile catre cele 2 parti?