avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua
Care sunt urmarile daca se intrerupe un apel facut in urma cu o luna de zile la care nu s-a stabilit inca nici un termen?
Nu se pote intrerupe apelul, nu exista acest termen. Daca doriti sa-l retrageti , formulati o cerere in acest sens ,insa dosarul va fi inaintat instantei superioare pentru a se pronunta pe cererea de apel, inclusiv pe renuntarea la apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ONU EMIL ONU EMIL Daca eu am intentat divort cu partaj voluntar care a fost acceptat acum 3 luni urmand sa vina pronuntarea acasa mai pot face ceva pentru a ma pune in sit. ... (vezi toată discuția)
Soțul mi-a intentat divorț din culpă exclusivă. este posibil ca la prima înfățișare în instanță să se pronunțe hotărârea de divorț pe baza probelor administrate? ramona45 ramona45 buna ziua sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva este posibil ca la prima infatisare in instanta sa se pronunte hotararea de divort pe baza probelor ... (vezi toată discuția)
Programare apel mpc mpc Buna ziua Vroiam sa obtin un raspuns la o chestie care ma macina f tare. In cazul in care in fond s-a pronuntat o decizie penala si in termen de 5 zile s-a ... (vezi toată discuția)