Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate ALYA71

Activitate ALYA71

Va multumesc tuturor pentru explicatii si sfaturi,o sa ma gandesc la ele....Le am trimis prin e.mail copie dupa hotarare!Au recunoscut la tel.ca o au...eu stiu ce am platit...stiu si ei...e asa simplu si totusi asa complicat!Nu i.am mai intrebat cat considera ei ca as mai avea de plata,ptr.ca nu mai am de plata!nu o sa mai platesc nici un cent!la tel.nu am vorbit tocmai cordial,ptr.ca nu mai suport situatia asta!nu sunt niste sume colosale,dar mi se pare de nesuportat ca nu pot sa scap de un trecut...Si ce mai pot face eu?sa platesc alti bani la avocati?

-ELLA- a scris:

Buna ziua!
Dvs. aveti dovada ca le-ati trimis copie dupa hotararea judecatoreasca, un nr de inregistrare pentru depunere acte? Copia pe care ati trimis-o este simpla sau este certificata de catre instanta "conform cu originalul" ?
Solicitati in scris, printr-o adresa, de la EOS sa va comunice situatia financiara a creditului, valoarea lui, cat s-a achitat din debit, cat ati platit per total, cat considera ei ca mai aveti de plata etc.

Ce sa i mai fac fostului,ca au trecut 3 ani de cand am hotararea?!m.am dus la executor si a zis ca n.are ce sa i ia si m.a expediat(au fost colegi in liceu);si uite asa am ramas eu......EOS.ul si a luat banii,de la toti,Cred doar ca o vor de trei ori,nu le ajunge .....Vin sarbatorile!Nu stiu daca rezolv ceva in afara decat de a cheltui bani.....Nu m.am ales cu nimik in afara de a plati avocati,experti....Nu mi se pare normal sa tot platesc .Adica EOS.ul e deasupra tuturor!

gi-jane2 a scris:

Hotararea nu le e opozabila. Puteti, daca reincepe executarea sa faceti contestatie- nu stiu cu ce ssanse sau sa va indreptati impotriva fostului sot cu actiune in regres.

Mi s.a facut oprire pe salariu;in timpul asta am am facut partajul ,in urma caruia mi s.a impartit datoria.Si normal ca celor de la EOS nu le convine ca s.au oprit banii.Am platit exact cat am in hotarare,partea mea!Si ei vor sa ma constranga sa le platesc inainte!Le am trimis copia dupa hotararea judecatoreasca!

Company Advising a scris:

Ar trebui vazute actele. Ati mai fost executata silita pt aceasta creanta? Sau executarea a inceput deja? Daca nu a inceput executarea poate aveti sanse sa scapati de creanta.

Sunt harțuita de firma Eos,in conditiile in care mi.am achitat de plata suma rezultata dintr.o hotarare judecatoreasca in urma partajului.In 2004 am facut un credit,cu fostii socri coplatitori din care s.a luat o masina.Am achitat ratele pana la momentul cand m.am despartit de sot,El nu a mai platit ratele desi isi luase angajamentul.In urma partajului,ce a mai ramas din datorie,dupa ce s.a facut popriri si socrilor,avand si eu poprire pe salariu,s.a impartit in doi datoria.Mi s.a oprit suma necesara.Dar in continuare sunt sunata de firma Eos.Ma ameninta ca imi fac iar oprire pe sal.Ma suna mereu alta persoana.Chiar au dreptul asta?Cand se opresc?Le.am zis ca nu le mai dau nimic ca am achitat cat scrie in hotararea judecatoreasca.Le.am trimis copie dupa act.
Discuție Poprire pensie
Buna ziua!As vrea sa stiu daca este corect ca o firma de recuperari sa te de.a la un executor judecatoresc,sa fii judecat in lipsa si executat fara macar o instiintare la un credit din anul 2008.Ma gandeam ca dupa atata timp este prescris!este vb.de tatal meu caruia i.a venit direct acasa plicul cu executarea silita si i se va opri din pensie.Mentionez ca are 68 de ani.Se mai poate face ceva?sentinta este fara cale de atac.Are pensia pe card si i.a venit poprire pe pensie la Banca si la Casa de Pensii.Mi.e teama sa nu,i se faca poprirea de doua ori!
Discuție Avocat
Pot sa dau un avocat in judecata pe motivul ca a insistat foarte mult,si m-a influentat (cred ca sa ma prinda de client,alt motiv nu vad)sa continui procesul de partaj cand eu am vrut sa fac intelegere cu ex-ul?
Răspuns la discuția Partaj
Da e si vina mea,ca nu am stiut ca trebuie sa verific avocata,mereu o intrebam,ce se intampla si imi zicea mereu ca e in regula.Asa e ,m-am trezit tarziu...I-am repetat de zeci de ori ce vreau,si nu a stiut sa scrie,altfel nu imi pot explica.....Va multumesc....O sa va tin la curent....
Răspuns la discuția Partaj
Tocmai ca eu am pus la dosar adev.de la banca de unde reiese cat am platit din credit,dar am gasit o avocata care nu mi-a scris in dosar ce i-am spus eu,de ce am introdus partajul,i-am zis ca celelalte bunuri nu ma intereseaza desi le-am trecut,am platit expert ptr.ele,si in final ma trezesc ca instanta imparte datoria care a mai ramas la doi,plus ca expertul mi-a facut niste variante care nu ma avantajeaza nici una.Daca vreau sa iau ceva,trebuie sa-l despagubesc tot eu.Trebuia sa intru mai demult pe aici,si cred ca ma descurcam singura fara avocat.Deci ,in concluzie,eu nu am luat nimic,eu stau cu chirie si am in crestere copilul,eu nu mai pot sa fac credite nicaieri,eu am platit partajul,expertul,si instanta da in incheiere impartirea datoriei ,plus variantele imposibile ale expertului.Vreau sa fac obiectiune la expertiza,si nu mai sper decat in D-zeu....Va multumesc pentru raspuns si daca mai aveti vreun sfat,il astept cu placere.
Discuție Partaj
Ce trebuie sa scriu intr-o obiectiune la expertiza bunurilor comune mobile,in care nu s-a luat in calcul un credit pe care eu l-am platit 3/4 in timpul casatoriei,din care s-a luat o masina.E normal sa cer jumate din cat am platit si restul sa-l plateasca fostul sot.