Buna seara. Am fost acrosat in trafic in 2015 de o persoana a carei masina era asigurata la ASTRA. Cum pot sa-mi recuperez prejudiciul? Mentionez ca am urmat pasii corecti pana cand dosarul de dauna a fost trimis la fondul de garantare a asiguratilor. Am incercat sa-i contactez dar nu am reusit. La telefon nu raspunde numeni!
In septembrie 2013 am platit taxa auto in valoare de 1200euro. As dori sa stiu cum pot sa o recuperez. Am fost la finante si am intrebat care sunt demersurile necesare dar raspunsurile care le-am primit mereu au fost de genu : Nu au inca reglementat modul prin care se restituie taxa dar se poate recupera prin instanta. As dori sa stiu daca doar acesta e singurul mod de a o recupera sau mai sunt si alte moduri. Multumesc.
Buna seara. Sunt cadru militar si as dori sa aflu cum se ponteaza militari aflati in misiune pe teritoriul tarii si cum se acorda orele de recuperare. Mentionez ca sunt situatii diferite cand te afli in misiune dar poti sa parasesti cazarma la sfarsitul orelor de program si sunt situati cand nu poti sa parasesti locatia chiar si dupa ce orele de program s-au terminat. Care este baza legala dupa care se calculeaza orele de recuperare si cum se ponteaza militari in aceste zile. Multumesc
Pe mine ma intereseaza mai mult exact ceea ce am de facut, nu cine ce a preluat ca asta e treaba lor. Eu am depus cererea pentru deschiderea dosarului de dauna dar nu mi-a raspuns nimeni..... Asta e problema. Probabil nu am completato corect sau probabil ca e o mare tzeapa made in romania si nu o sa vedem nici un leu de la ei....
Buna seara. Am fost lovit in parcare de o domna ce are masina asigurata la ASTRA. Am intocmit amiabila si am completat o cerere pentru intocmire dosar daune ce am trimiso intr-un mail Fondului de garantare asiguratilor. Nu am primit nici un raspuns de o saptamana si nu stiu de unde sa incep. Multumesc si astept sfaturi.
Buna seara. O problema mai veche. Vecinul de deasupra mea ma tot inunda intentionat. I-am facut plangere la politie pentru galagie in orele de liniste si acum el ma inunda regulat in baie. Care este calea legala sa-l fac sa inceteze cu prostiie acestea?
Buna seara. Am o intrebare. Daca eu sunt angajat la stat si am dreptul la indemnizatia de chirie sau locuinta de serviciu, copilul meu daca primeste drept mostenire de la bunici, un imobil, eu ca parinte mai am dreptul la indemnizatia de chirie?
Salutare tuturor. Stie cinva un Soldat Gradat Profesionist ce salar de incadrare are? Toata lumea vorbeste ca mminimul pe economie creste. Eu nu simt nici o diferenta de mai bine de 3 ani. As vrea sa stiu si cei ce se angajeaza acum in sistem are exact acelasi salar de incadrare ca al meu (angajat in 2007).