avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu vecinul

Buna seara. O problema mai veche. Vecinul de deasupra mea ma tot inunda intentionat. I-am facut plangere la politie pentru galagie in orele de liniste si acum el ma inunda regulat in baie. Care este calea legala sa-l fac sa inceteze cu prostiie acestea?
Cel mai recent răspuns: Zarrys , utilizator 13:38, 3 Septembrie 2015
daca fapta acestuia e intentionata plangere penala pentru distrugere . Altfel doar despagubiri civile in temeiul raspunderii civile delictuale
Pai si cum pot demonstra ca e intentionata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea tavanului prin inundatii repetate ancamargareta ancamargareta Din anul 2011, de cand am devenit proprietara a unui apartament, prin mostenire de la parinti, ma confrunt cu urmat. problema: vecinul situat deasupra are ... (vezi toată discuția)
Plingere penala mirceaflorica mirceaflorica pot sa depun plingere penala vecinei mele de la etajul 1 , aceasta ma inunda de 4 ani , am martori , politistii din comuna , fotografii cu distrugerea baii la ... (vezi toată discuția)
Proces civil lazarescuE lazarescuE Am fost inundat de mai mult de o saptamana de un vecin care locuieste cu 2 etaje mai sus, a fost afectat in principal apartamentul meu, cel de deasupra avand ... (vezi toată discuția)