avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare prejudiciu accident masina asigurata ASTRA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare prejudiciu accident masina asigurata ASTRA

Buna seara. Am fost acrosat in trafic in 2015 de o persoana a carei masina era asigurata la ASTRA. Cum pot sa-mi recuperez prejudiciul? Mentionez ca am urmat pasii corecti pana cand dosarul de dauna a fost trimis la fondul de garantare a asiguratilor. Am incercat sa-i contactez dar nu am reusit. La telefon nu raspunde numeni!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:26, 4 Februarie 2017
Dosarele de daună se rezolvă și veți primi o decizie, pe care o veți putea contesta la Curtea de Apel București. Trebuie să aveți răbdare deoarece sunt foarte multe dosare de soluționat.
Faceți o cerere scrisă pe care să o depuneți și vor fi nevoiți să vă ea un răspuns despre stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru factura neplatita de fondul de garantare a asigurărilor victoria65 victoria65 In luna aprilie 2016 maşina sotiei mele a fost acroşată de un alt autoturism care a virat stânga fără să se asigure, producându-i câteva daune ... (vezi toată discuția)
Dauna astra asigurari C-ATALIN C-ATALIN Pe scurt in 23.12.2015 am avut un eveniment nefericit (dauna auto) sunt partea pagubita ,iar cel care ma tamponat este asig la ASTRA asig , prin cautare si ... (vezi toată discuția)
Plata dosar astra(fga) Pretorian Lucian Pretorian Lucian Buna ziua, In sept 2015,am fost unul dintre nefericitii pagubiti Astra. Am fost pt constatare la service in Timisoara in oct 2015 si de atunci am tot fost ... (vezi toată discuția)