avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata dosar Astra(FGA)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata dosar Astra(FGA)

Buna ziua,
In sept 2015,am fost unul dintre nefericitii pagubiti Astra.
Am fost pt constatare la service in Timisoara in oct 2015 si de atunci am tot fost plimbat si amanat.
Am primit mesaj de la FGa ca sa-mi fac reparatia masinii ,in regie proprie in limita a 2793lei si sa trimit dovezi de plata ,apoi o sa fiu despagubit candva...
Am trimis email caci nu dispun de acesti bani,dar am primi acelasi raspuns.
Daca nu dispun de acesti bani sa-mi repar singur masina,mai am vreo sansa sa fiu despagubit?
Va rog sa-mi dati un raspuns!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:11, 11 Mai 2016
Fiind vorba de un faliment, întotdeauna cineva suferă...

Vestea bună e că România are, alături de numai alte 13 țări din UE, Fond de Garantare a Asiguraților - FGA, deci veți recupera paguba.

Vestea rea e că o să dureze, dacă ați depus Cererea către FGA, în termenul legal.

Succes!
Da ,aveti sanse sa fiti despagubit.FGA este cel o va face, vestea buna este ca instanta a decis falimentul Astra,prin urmare FGA va incepe sa solutioneze dosarele de dauna, va dura ceva, ce-i drept.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
Olga Tanasa, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de refuz plata- fga FloryF FloryF Buna ziua, Am primit decizia de la FGA cu refuz de plata pentru o reparatie din 2016. Service-ul a fost recomanadat de catre un reprezentant FGA dupa multe ... (vezi toată discuția)
Refuz plată fga pe motiv de contestare pv Mikael Oddmund Mikael Oddmund Bună ziua tuturor, Mă adresez dvs. în încercarea de a înţelege de ce, în calitate de PĂGUBIT, în urma unui accident rutier produs cu mai bine de ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru factura neplatita de fondul de garantare a asigurărilor victoria65 victoria65 In luna aprilie 2016 maşina sotiei mele a fost acroşată de un alt autoturism care a virat stânga fără să se asigure, producându-i câteva daune ... (vezi toată discuția)