avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Activitate Vladaz

Activitate Vladaz

Adica o plangere penala nu ajunge nicaieri... Iar eu pot fi omorat pe scara de cel ce a amenintat cu moartea...

Ideea e ca nu se pot aduce probe... Acest individ sta pe Scara cu mine... Si "modul lui de operare" in asta consta... "te prind pe scara si te omor"... Nu face amenintari in fata blocului etc...

In cazul acesta proba va fi cadavrul meu...

Adica plangerea penala nu este de ajuns in cazul in care reclamatul este un pierde vara care traieste din ajutor de la stat... Cu zeci de plangeri si chemari de polite din cauza lui..??

EU.. Reclamantul avand cea mai mare incalcare a legii o amenda de circulatie?

Adica nu conteaza plangerile acestea cine si impotriva cui se fac?
Ce se presupune ca ar trebui sa faca un avocat?

O intrebare de la cineva la o prima experimenta cu un avocat...

Am fost la un avocat pentru niste amenintari cu moartea...

Si am observant ca de fapt mi a dat doar niste recomandari... Nu a luat la propriu situatia in maini precum credeam...

A trebuit sa mi fac singur plangerea etc..

Eu credeam ca el va vorbi cu politia etc... Ca va pune presiune sa se rezolve treburile etc...

Adica scopul Meu este ca agresorul sa fie condamnat si credeam ca avocatul ca face toate demersurile necesare in acest sens...

Deci pana la urma ce trebuie sa faca un avocat?


Va multumesc. I-am contactat dar au raspuns ca din topor cu copy-paste din lege..
Salutare.

Ma intereseaza mai mult scopul inregistrarii la OSIM si anume:

De exemplu am site-ul portocala-mecanica.ro (vezi linioara intre nume). Cel care are site-ul portocoalamecanica.ro (fara liniuta) poate sa-si inregistreze acest nume la OSIM astfel incat eu sa nu mai pot folosi site-ul meu portocoala-mecanica.ro?

De asemenea... eu pot inregistra la OSIM o combinatie de doua nume? conteaza ordinea acestora?

Multumesc,
Am amenzi de circulatie de 3600 RON.

Din 2011 mi s-a pus poprire pe conturile bancare... si de atunci nu mai folosesc conturi bancare... si de luna aceasta am fost instiintat ca mi s-a pus poprire 33% din salariu lunar net.

Problema sta in felul urmator: eu am amenzi care au si 8-9 ani vechime, mai mult de 1600 RON din intreaga suma de amenzi este mai veche de 5 ani..

In lege scrie ca daca amenzile sunt mai vechi de 5 ani de zile si nu am primit notificare... se prescriu.... dar daca am primit notificare nu se prescriu.

Cei de la circa financiara spun ca daca sunt pe lista pe site..... pe site-ul primariei,.. sau ceva de genu... inseamna ca am fost notificat.... si daca am primit prin posta acele notificari, la fel insemana ca am fost notificat... deci inseamna ca amenzile mai vechi de 5 ani nu au fost prescrise.....

Dar acest lucru este o imbecilitate.. de unde sa stiu eu... sa ma uit pe nu stiu ce site pentru nu stiu ce amenzi... plus ca eu nu am semnat pentru nici una din aceste notificari.. nu am fost niciodata acasa.. au fost doar parintii mei.. care nu au semnat pentru primirea acestora....

Intrebare: cum pot in momentul acesta sa combat aceasta lege imbecila? Vreau sa platesc amenzile, sunt de acord cu poprirea, dar nu pentru cele mai vechi de 5 ani care ar trebui prescrise.
Se poate crea un SRL, cu un asociat unic si 2 administratori? sau un asociat unic si un singur administrator (dar altul decat asociatul) ?
Problema sta in felul urmator. Am ocupat in trecut postul de specialist online. La o firma de online marketing. Si normal am implementat de-alungul timpului eu cu manutza mea, diferse servicii pe site-urile la clienti. Deci practic acesti clienti sunt portofoliu firmei.

Este legal ca la o noua firma creata de mine pe website-ul official sa trec la portofoliu, pe acesti clienti, carora le-am facut servicii fiind angajat la fosta mea firma unde am fost angajat?

Eu ma gandesc ca ar fi ok ca practic eu le-am facut serviciile.

Ceva probleme de legalitate?

Multumesc
Salutare,

As dori sa-mi deschid un SRL, si as dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid aceasta firma in cazul in care am amenzi de circulatie neplatite.


Amenzile de circulatie le-am luat in decursul a niste ani buni, din pct meu de vedere au fost abuzive si am decis sa nu le platesc , asa ca s-a strans o suma destul de consistenta (2800 RON)

Dar acu vreau sa-mi deschid acest SRL. Voi fii obligat sa platesc aceste amenzi?

Multumesc Anticipat