Ma intereseaza mai mult scopul inregistrarii la OSIM si anume:
De exemplu am site-ul portocala-mecanica.ro (vezi linioara intre nume). Cel care are site-ul portocoalamecanica.ro (fara liniuta) poate sa-si inregistreze acest nume la OSIM astfel incat eu sa nu mai pot folosi site-ul meu portocoala-mecanica.ro?
De asemenea... eu pot inregistra la OSIM o combinatie de doua nume? conteaza ordinea acestora?
1. Da, poate să-l înregistreze, dacă dumneavoastră nu ați făcut-o. De asemenea, oricine poate cere înregistrarea site-ului dumneavoastră, iar în acest caz va trebui să faceți opoziție la cererea sa.
2. Puteți înregistra orice combinație de nume, nume și culori, nume, culori, reprezentări grafice etc.
Vă recomand să vă adresați unui consilier de proprietate intelectuală (o astfel de consultație gratuită primiți și la sediul OSIM din partea reprezentanților acelei instituții.
Vă recomand să intrați pe site-ul instituției OSIM și să vă lămuriți asupra problemelor ridicate, inclusiv procedura de înregistrare a unei mărci, indicații geografice etc. online.
Brevetare brand
pneuros
as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)