avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate azzz01

Activitate azzz01

Sunt divortat de 2 ani fara partaj ,datoriile depasesc venitul actual cu mult .CAND POT INTRA IN FALIMENT PERSONAL?
Răspuns la discuția pensie anticipata MAI
vreau sa stiu cu adevarat varste ,din lege nu i-mi daui seama
Buna ziua.Sunt pensionar pe caz de boala din anul2009,am lucrat in cadrul M.A.I.,sunt nascut in anul 1968,dupa 7 clasari am fost chemat la comisia militara unde am fost pensionat gradul doi de invaliditate .Am o vechime de 25 de ani cumulata din care 15 ani M.A.I. La ce varsta pot iesi in pensie anticipata?
Răspuns la discuția Executare silita, poprire pe card
De ce nu s-a indreptat executarea impotriva titularului de credit ?Venit are.
Răspuns la discuția Executare silita, poprire pe card
girant
Am fost de acord cu un imprumut petru firma sotiei .In timp firma a dat faliment si a ramas un rest de plata catre banca .Intre timp am divortat si m-am trezit cu poprire pe card pentru suma ramasa de achitat cu toate ca titulara firmei detine o alta firma cu profit si are si salariu.Este normal?
Răspuns la discuția divort
DA. DE VORBA BUNA NU INTELEGE ,AM FOST SURPRINS DE ATATA INDARJIRE DIN PARTEA EI,SI FOARTE MULTE MINCIUNI.
Discuție divort
Am 47 de ani,sunt in pensie de boala grad.2. de 6 ani,dupa 17 ani in MAI.Nu a fost vointa mea ,insa am fost obligat de comisia militara medicala.Sunt diagnosticat cu:hipertensiune arteriala esentialas st.lll c,cardiopatie ischemica cronica dureroasa,anghina pectorala de efort, insuficienta ventriculara stg.ll NYHA,discopatie vertebrala lombara operata cu sindromul algoparestezic rezidual.Sunt destule pentru varsta mea . M-am casatorit in 2000 cu o femeie cu copil care avea 6 ani si jumatate.Din 2002 avem un copil impreuna ,toate bune si frumoase, copilul sotiei nu a simtit lipsa unui tata ,m-am implicat total.Din punct de vedere material era foarte bine ,am inceput o afacere cu taxiuri[3],care aduceau un venit bun in acea perioada[sotia nu a lucrat niciodata].Am facut o firma (patiserie),la insistenta sotiei pe numele ei;eu prin prisma serviciului nu aveam voie sa detin firma.Dupa care au urmat credite,amanetari de aur si masini pentru a sustine afacerea sotiei,toate pe numele meu,fiind singur cu salariu.A crescut copilul;nu invata ,pierde noptile,nu ia bacalaureatul.La 23 de ani continua sa faca acelea-si lucruri;nopti pierdute,somn pana a doua zi la ora 14, dupa care o lua de la inceput.A INTERVENIT FAMILIA in favoarea copilului,baiat prim nepot.Motiv pentru care sotia a divortat si eu umblu din casa in casa pe la prieteni ca sa am unde locui.Ideia este ca eu am ramas fara nimic si fosta sotie merge la nunti,la mare ,are un venit de1000 de lei pe zi si eu traiesc cu 1000 de lei pe luna cu chirie,intretinere,pensie alimentara si mancare .NU AM BANI PENTRU PARTAJ NU ESTE NICI O SOLUTIE, NU POT SUPRAVIETUI.
am fost casatoriti 14 ani fosta sotie avea un copil din casatoria anterioara l-am crescut ca pe copilul meu,oferindu-i tot ce isi dorea avea 6.5ani;bicicleta calculatoare,role,mama lui il batea,interveneam intre ei,in2002 am avut un copil impreuna diferenta de 11 ani intre copii, nu am facut nici un fel de diferenta intre ei totul era egal [am fost angajat MI] SOTIA NU A AVUT NICI UN VENIT am cumparat 3 taxiuri care aduceau un venit bun ,am infiintat o firma din taxiuri pe numele sotiei [eu neavand voie ca si angajat MI] am cumparat o masina pe firma cu 20000 lei noi am creditat firma cu 40000 lei noi plus alte cheltuieliu scoteam banii de pe card pentru salarii ,amanetam masina pt a putea plati chiria si salariile ,nu vroia sa renunte la o afacere neprofitabila,[plangea] am trecut peste i-am platit sorei ei datorii la distribuitori de peste 10000lei pentru ca asa a zis ;mamica; ca sa fie bine ;cealalta sora lua copilul cel mare si pleca cu el noptile la 16 ani sa isi astepte sotul la aeroport [ceea-ce nu eram de acord] intamplator i-am gasit cu tigari si cafea pe masa .La varsta de 20 de ani a copilului cel mare dupa faptul ca nu a reusit sa promoveze bacalaureatul am fost dracuit de catre acesta, de atunci s-a schimbat totul in casa.SOTIA erea agresiva verbal si chiar si fizic avand 1.56m si eu 1.80m.Prin intelegere cu sora ei au pus la punct un plan de indepartare a mea .am divortat si am ramas cu o pensie de 1000 lei in gazda si intretinere ,tot ce este si in casa este cumparat pe numele meu