avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate gabryella23

Activitate gabryella23

Am facut dovada pentru un an de zile ...si dupa aceasta dovada am fost chemat pentru o declaratie...nu inteleg rolul declaratiei odata ce am facut dovata si am demonstrat ca au fost aberatiile ei
Am fost reclamant pentru ca nu am platit pensia alimentara desii am toate documentele ce pot confirma ca plata pensiei alimentare a fost depusa la data corespunzatoare.Iar dupa aceasta dovada sunt rechemat la politie pentru a da o declaratie...insa nu inteleg in ce ar putea sa conste declaratia mea...si cum as putea sa fac sa nu se mai repete "eroare " .Fosta sotie face tot posibilul pentru a imi face rau..si ma ameninta ca ma da in judecata .chiar daca eu cu persoana respectiva numai sunt de 3 ani si in prezent am o alta relatie , o alta sotie...Am nevoie de o indrumare#-o:sorry:
Răspuns la discuția Alocatia copilului
Copilul nu este al meu...tocmai asta e si problema, am aflat prea tarziu ...dupa 5 ani :(
Răspuns la discuția Paternitate
Da ..multumesc frumos..oricum nu voi vrea decat sa imi vad de noua mea relatie adevaratul meu copil si atat ...
Răspuns la discuția Alocatia copilului
Nu vreau sa am tangente cu ea...legatura dintre noi nu exista ...multumesc frumos pentru informatie...a fost o nepasare din partea ei privind actele pt alocatia copilului
Alocatia copilului este trecuta pe numele meu, dar eu m.am mutat de la tara..ea se vireaza incontinuare tot acolo fiind la parintii mei..eu am vorbit cu mama copilului ultima data in jur de un an de zile.Ea mi.a comunicat ca isi va face actele pentru a venii alocatia pe numele ei...eu alocatia nu am mai luat de un an de zile..ceea ce am inteles ca alocatia nefiind ridicata este rambursabila..mama copilului imi poate creea probleme in aceasta privinta?
Multumesc frumos
dar daca demonstrez ca nu sunt tatal adevarat?
Discuție Paternitate
sunt obligat sa platesc pensia alimentara desi nu am un loc de munca sau carte de munca ?
si as mai dorii un sfat in privinta ADN.ului...cat costa ? sau ceva asemanator sa zic asa pentru a putea afla adevarul daca eu sunt sau nu parintele copilului...
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Dar 12 luni cu toate cele 9 luni de sarcina ? este posibil asa? 3 luni de munca si 9 de sarcina ?