avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reclamant pentru pensia alimentara platita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reclamant pentru pensia alimentara platita

Am fost reclamant pentru ca nu am platit pensia alimentara desii am toate documentele ce pot confirma ca plata pensiei alimentare a fost depusa la data corespunzatoare.Iar dupa aceasta dovada sunt rechemat la politie pentru a da o declaratie...insa nu inteleg in ce ar putea sa conste declaratia mea...si cum as putea sa fac sa nu se mai repete "eroare " .Fosta sotie face tot posibilul pentru a imi face rau..si ma ameninta ca ma da in judecata .chiar daca eu cu persoana respectiva numai sunt de 3 ani si in prezent am o alta relatie , o alta sotie...Am nevoie de o indrumare#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 19:43, 15 Februarie 2015
la organele de politie trebuie sa prezentati dovada achitarii pensiei de intretinere. neachitarea pensiei pentru timp de trei luni constituie infractiunea de abandon de familie reglementata de art 378 C.p.
Am facut dovada pentru un an de zile ...si dupa aceasta dovada am fost chemat pentru o declaratie...nu inteleg rolul declaratiei odata ce am facut dovata si am demonstrat ca au fost aberatiile ei
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
gabryella23, utilizator
o să înțelegeți când vă prezentați la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei de intretinere Rodic Rodic Buna ziua, astazi am avut prima infatisare la partaj am o mare rugaminte sa-mi raspunde-ti la o intrebare, fostul sot a venit si a cerut amanare sub pretextul ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta !!!neplatirea pensiei alimentare gaby_pety gaby_pety buna!as avea o intrebare,sotul meu a avut o relatie anterioara din care a rezultat un copil,a fost dat in judecata ptr pensia alimentara si i-a venit sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara c_mircea c_mircea Daca unul dintre parinti are de platit pensie alimentara, dar nu munceste, deci nu are venit, are vreo urmare faptul ca nu poate plati pensia alimentara? (vezi toată discuția)