avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate mariusbaldovin

Activitate mariusbaldovin

Ideea este ca noi ca și firmă nu avem niciun prejudiciul...cei care au luat ca și lautarii au luat suma respectiva ...Pe mine ma interesează dacă noi ca și firmă avem de suferit ca am fi făcut contracte false pentru lautarii pe perioada COVID 19 . Ne au încadrat în infracțiune și fals inscrisuri oficiale continuate ceva de genul acesta

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Daca va asumati fapta si intelegeti sa achitati prejudiciul atunci puteti vb cu procurorul si initiati conf art.478 din Codul de procedură penală procedura acordului de recunoastere a vinovatiei. In acest fel nu o sa fiti condamnat cu executare (cel mult cu suspendare) insa acordul trebuie confirmat de instanta.

Fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată

Pe perioada pandemiei COVID 19 sau alocat o sumă de banii și la artisti,și anume pe perioada COVID 19 sa dat indemnizația pentru artiști care dețin drepturi de autor sau conexe . Eu ca și firma de organizare a evenimentelor am falsificat împreună cu cei care au luat sumă de 4072 / câteva lunii . Acum cei de la AJPIS au depistat ca acele contracte nu sunt valabile și nefondate . Cei de la AJPIS au semnalat către Parchet și Parchetul către Poliție pentru mandat de aducere la secție și mandat de percheziție . Am stat cu toții 24 ore sub arest preventiv după care ne au dat control judiciar timp de 60 zile . Ideea este ca eu unul mi-am recunoscut fapta ca am greșit și ca am fost nevoit sa fac banii . Eu le luam pe contracte care le făceam sumă de 500 lei sau 800 lei . Sumă care o luau lautarii era de 4072 lei nici decum eu doar ca eu le urcam la unii care nu știau sa le urce pe platforma site ului de la AJPIS . Acum sunt pe control judiciar , nu mai am fapte care sa fi făcut anterior , am greșit și am recunoscut fapta , și în viata mea nu o sa mai fac astfel de lucruri . Ce mi se poate întâmpla în acest context . Va rog frumos din suflet sa imi fiți de mare ajutor la această întrebare.
Bună seara,

Ce se poate întâmpla și vă rog sa mi răspundeți daca se poate . Un tânăr de 16 ani m ă cautat pe FACEBOOK mi a zis ca ii place de mine si ca vrea sa ne vedem,fiind amândoi persoane gay . Eu 27 ani . El mi a zis ca vrea o relație cu mine am acceptat relația cu el dar el m ă mintit ca are 18 ani si defapt avea 16 ani . Acum el m ă mintit in relația pe care o aveam cu el de 2 saptamani cum ca părinții lui stie de noi si de relația pe care o avem. Acum tânărul de 16 ani mi a plecat din casă și mi a furat o sumă de banii ,noi certandu ne ca mi a furat banii i am explicat de ce a furat banii din casă și apoi mi a dat o pe mama lui la telefon după care să îi spun ce a facut copilul ei ca a furat si nu e bine din casă ,si ca eu tin la el si il iubesc mult E iubitul meu. La aflarea veștii cum ca fiul e gay a rămas încremenită femeia ca e gay fiul ei ,deci m ă mintit ca familia lui stie de el. Dacă el mi a zis ca ai lui stiu de el ca e gay,deci m ă mintit din nou . Ei bine,toate pana atunci .....Acum tânărul de 16 ani vrea sa ma dea la Poliție ca la m violat acum eu nici nu am întreținut relații sexuale anal cu el decât oral .Doar atât am facut cu el . Acum noi ne am pus de comun acord sa postal poze in public si de relația noastră ...La despărțire băiatul ma sanatajeaza sa ii dau banii , sa ii dau aur . Ca daca nu se duce la Poliție . Deși noi ne am despărțit cand a aflat mama lui . Ce trebuie sa fac am o vina . Ce trebuie sa fac sa ma pregătesc de orice situație .
Buna seara ,imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare care pentru mine nu e deloc bună .Acum două luni am împrumutat pe cineva cu o sumă de banii si acum ma rog sa imi înapoieze datoria pe care o are . Bineînțeles că am martorii cand am dat această sumă de banii.Ideea este ca nu am facut scris la mana sau pe gaj .Ce pot face si daca mai pot recupera banii.?
Buna seara,numele meu este Marius Baldovin si doresc un sprijin unui avocat care sa ma prezinte la un dosar penal.
Am facut sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Jiu acum 2 luni pentru stadiul dosarului si cei de la Parchet mi-au trimis de atunci 2 luni dupa ce am trimis o cerere in care solicit stadiul dosarului si mi-au zis ca exista in baza lor de date si urmeaza inaintat de Parchet........ma intreb din 2014 luna Octombrie ce au facut,ma ajuta cineva ?
Buna seara,

Va rog frumos din suflet sa imi spune-ti daca Politia a facut demersurile bine ? Astazi seara am avut incident cu un coleg de al meu ca ma agresat verbal desi colegul meu ma injurat,ne-am injurat reciproc pana ce colegul meu sa enervat rau si a aruncat cu ce a prins in mine ,insa eu am sunat la 112 sa chem sa calmeze spiritele din casa.Acum mai nou mai era un asa ''zis'' martor care el plecase din camera in care noi ne certam.Repet am sunat la 112 sa vina sa calmeze spiritele pentru ca incepuse colegul meu sa ma agrese verbal,acum acest asa zis martor a tinut cu el si a spus la politie ca au fost certuri ci nu abuz fizic si violenta ,insa Politia mi-a dat amenda ca nu trebuia sa sun pentru acest caz ca nu este unul grav de exemplu imi spuneau ca nu a fost crima,sau violenta asa cum asa zis martor le a spus ca nu au fost abuz fizic.Acum politia mi-a dat amenda ca am sunat nepotrivit.Ce trebuie sa fac,desi nu am semnat procesul-verbal ,a semnat doar martorul.
Pe acel site am verificat.Probabil nu este in ROL dosarul...ce trebuie sa fac .....in cazul acesta ?
Pe data de 6 Octombrie,am fost agresat de un individ intr-un club din Targu-Jiu pe motiv ca nu i-am dat o tigare.Pur si simplu ca nu i-am dat aceasta tigare a inceput sa puna mana pe gulerul tricoului si a inceput sa ma jigneasca,dupa care a sarit in ajutor DJ-ului clubului si ospatar pentru a nu ma lua la bataie.Dupa 20 de minute dupa ce am iesit din clubul respectiv m-a urmarit si a inceput sa-si cheme si prieteni pentru a ma ataca.La iesirea clubului a inceput sa ma intrebe ca de ce nu i-am oferit tigarea si eu pur si simplu i-am raspuns individului ca nu sunt obligat sa-i ofer aceasta tigare.Dupa ce am vorbit frumos cu el a inceput sa ma atace cu o palma dura pe fata zonei,dupa care si prietenii lui mau agresat cu pumni si cu o sticla in cap.Dupa bataia pe care am luat-o,am inceput sa sun la organele de politie si sa rezolv cazul.Am sunat si Politia i-a luat la sectia,li s-a luat declaratii cine si cum au inceput sa ma atace.Ma bucur ca au recunoscut in plangerile care Politia le-a luat ca nu le-am facut nimic si ca mau atacat fara rost.Dupa care am fost sunat si eu sa depun plangere la Politie pentru atacul fara rost.Am depus plangere impotriva celor 3 indivizii care mau agresat fara rost.Acum vreau sa va intreb pe voi care stiti cei de la politie mi-au dat nr dosarului de la politie din Targu-Jiu si nr dosarului de la parchet,am cautat si nu gasesc nr dosarelor nici la politie dar nici la parchet.Sa fie oare pe mana acest caz sa nu pateasca nimic si mi-au dat la vrajeala numerele dosarelor.Va rog frumos ajutati-ma celink de site sa pot cauta .