avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am împrumutat banii cu martori si acum ma rog de ei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am împrumutat banii cu martori si acum ma rog de ei sa imi dea banii inapoi ? Ce pot face sa imi recuperez

Buna seara ,imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare care pentru mine nu e deloc bună .Acum două luni am împrumutat pe cineva cu o sumă de banii si acum ma rog sa imi înapoieze datoria pe care o are . Bineînțeles că am martorii cand am dat această sumă de banii.Ideea este ca nu am facut scris la mana sau pe gaj .Ce pot face si daca mai pot recupera banii.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia să mergeți la avocat sau la notar.
Fără act e posibil sa nu va mai recuperați banii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti posibilitatea sa recuperati banii decat daca il convingeti sa incheiati ,,o chitanta de mana""sau daca mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati - cum pot sa-i recuperez? johnyx89 johnyx89 Buna! Am oferit unei fete o suma de 3000 ron sub forma de imprumut si ne-am inteles sa-mi plateasca in rate cate 200 ron lunar. A platit cateva luni insa acuma ... (vezi toată discuția)
Imprumut IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna seara Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si vrea sa o returneze dupa 3 luni de zile. Ce document se poate face prin notariat prin care persoana ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani mariusbal mariusbal Am imprumutat bani unei cunostinte fara nici un fel de acte sau martori.Persoana nu mi-a inapoiat inca banii.Se poate face ceva legal pt a mi recupera? (vezi toată discuția)