avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am întreținut relații sexuale opuse el minor eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am întreținut relații sexuale opuse el minor eu adult

Bună seara,

Ce se poate întâmpla și vă rog sa mi răspundeți daca se poate . Un tânăr de 16 ani m ă cautat pe FACEBOOK mi a zis ca ii place de mine si ca vrea sa ne vedem,fiind amândoi persoane gay . Eu 27 ani . El mi a zis ca vrea o relație cu mine am acceptat relația cu el dar el m ă mintit ca are 18 ani si defapt avea 16 ani . Acum el m ă mintit in relația pe care o aveam cu el de 2 saptamani cum ca părinții lui stie de noi si de relația pe care o avem. Acum tânărul de 16 ani mi a plecat din casă și mi a furat o sumă de banii ,noi certandu ne ca mi a furat banii i am explicat de ce a furat banii din casă și apoi mi a dat o pe mama lui la telefon după care să îi spun ce a facut copilul ei ca a furat si nu e bine din casă ,si ca eu tin la el si il iubesc mult E iubitul meu. La aflarea veștii cum ca fiul e gay a rămas încremenită femeia ca e gay fiul ei ,deci m ă mintit ca familia lui stie de el. Dacă el mi a zis ca ai lui stiu de el ca e gay,deci m ă mintit din nou . Ei bine,toate pana atunci .....Acum tânărul de 16 ani vrea sa ma dea la Poliție ca la m violat acum eu nici nu am întreținut relații sexuale anal cu el decât oral .Doar atât am facut cu el . Acum noi ne am pus de comun acord sa postal poze in public si de relația noastră ...La despărțire băiatul ma sanatajeaza sa ii dau banii , sa ii dau aur . Ca daca nu se duce la Poliție . Deși noi ne am despărțit cand a aflat mama lui . Ce trebuie sa fac am o vina . Ce trebuie sa fac sa ma pregătesc de orice situație .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 08:25, 1 Martie 2019
Puteți formula plangere sub aspectul comiterii infracțiunii de furt și șantaj.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa plec de acasa! cercellucian cercellucian buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - relatii sexuale cu o minora Florin232017 Florin232017 Buna seara, imi cer mii de scuze ca fac x2 post, nu stiu de ce nu apare tot subiectul in celalalt post (am postat de pe telefon) Am si eu o mica mare ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? Necunoscut030720 Necunoscut030720 Bună!Am 15 ani și iubitul meu are 22 de ani , și aș dorii să știu dacă mă pot căsători la 15 ani cu el,mama este deacord (defapt ar vrea sa scape de ... (vezi toată discuția)