avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate banateanul

Activitate banateanul

Vreau sa-mi schimb distribuitorul de gaze ;am studiat oferta si este cam saraca(locuiesc in vestul tarii) ;tot ce vreau este sa scap de EON Distributie, ca la partea de furnizare este mai simplu oferta fiind mai mare.
Va multumesc !
Buna ziua ,
Pentru consumatorii casnici cand poti sa schimbi furnizorul de gaze si care este procedura?
Cu stima !B-)
Daca certificatul de urbanism expira,mai este valabila autorizatia de constructie?Stiu ca in momentul eliberarii autorizatiei de constructie aceasta este valabila 1 an de zile si normal chiar daca expira CU ,AC ar trebui sa fie valabila pana la expirarea anului nu ?
E institutie abilitata poate sa-mi confirme faptul ca ,convorbirile mele telefonice sunt inregistrate ?
Ce justificari trebuie sa prezinti ,ca sa soliciti acest lucru ?
Cum poti aduce dovezi ,ca aceste convorbiri sunt inregistrate in afara dovezilor clasice (ecou ,receptie slaba a convorbirii in anumite momente,un clipocit in telefon la un moment dat moment in care convorbirea nu se mai poate derula pt o perioada scurta de timp) ?.Cu stima !

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Răspuns la discuția Termen 1an- avulsiune
Multumesc ,insa totusi cred ca este de decadere termenul de 1 an ,dat fiind faptul ca,NCC prevede ca .... pierde dreptul de proprietate.....Rog argumentati de ce este termen de prescriptie ?Cu stima !
Răspuns la discuția Termen 1an- avulsiune
Totusi daca portiunea smulsa prin avulsiune apartine unei persoane private atunci care este natura termenului de 1 an ?;de presc riptie sau decadere?Cu stima !
Ce termen este termenul de 1an prevazut pt.avulsiune?
Răspuns la discuția Clarificari pensie
Puteti totusi ,sa-mi dati un raspuns concret?Cu stima !
Daca indeplinesti stagiul minim de cotizare de 15 ani ,se poate iesi la pensie in cazul barbatilor, inainte de 65 ani?Daca da ce tip de pensie este,anticipata,anticipata partiala sau ce fel de pensie este ?
Discuție Neplatitor TVA
Daca un neplatitor de TVA care incheie un contract devine pe parcursul derularii acestuia, platitor de TVA, va plati TVA pe viitor sau nu?