Buna ziua!
Detin doua apartamente. Pentru unul dintre ele am facut act de intretinere cu o persoana. Pot face acelasi lucru si pentru celalalt cu o alta persoana?
Multumesc!
Scuze, am trecut gresit "donatie" la subiect, este vorba despre act de intretinere!
Asa cum se explica aici, ar insemna ca pensionarii cu grad lll de invaliditate nu beneficiaza de stagiul potential. pana la urma cum se face calculul ?
" La acordarea pensiei de invaliditate se acorda un stagiu potential cu exceptia pensionarilor incadrati in gr III de invaliditate care nu beneficiaza de stagiu potential in cazul bolilor obisnuite si accidentelor care nu au legatura cu munca. Persoanelor încadrate în gradul I sau II de invaliditate, li se acordă stagiul potenţial în condiţiile în care au realizat, la data emiterii deciziei medicale asupra capacităţii de muncă, stagiul de cotizare în raport cu vârsta conform tabelului:
....si urmeaza tabelul , ex in cazul meu:
Varsta persoanei la data emiterii
deciziei medicale asupra capacitatii de munca Stagiu de cotizare realizat (ani)
in situatia in care sotul/sotia a decedat si exista depozite bancare pe numele sotului in viata (nu pe cel al defunctului) eventualii mostenitori pot avea pretentii la aceste sume in cazul succesiunii?(defunctul are copii din casatorii anterioare).
Multumesc!