As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare.
Sesizarea catre AJOFM, ca urmare a refuzului de eliberare a adeverintei pt somaj, trebuie indreptata catre agentia unde firma a avut punctul de lucru, unde am actuat si eu, sau acolo unde are sediul social.Mentionez ca ,in judetul unde am actuat eu, firma nu mai are punct de lucru si nici sediul social.SUBLINIEZ CA ACESTE MODIFICARI ASUPRA DATELOR FIRMEI, S.AU FACUT DUPA DATA LA CARE EU AM INCETAT RAPORUL DE MUNCA .
Sesizarea catre AJOFM trebuie indreptata catre agentia unde firma a avut punctul de lucru, unde am actuat si eu, sau acolo unde are sediul social.Mentionez ca ,in judetul unde am actuat eu, firma nu mai are punct de lucru si nici sediul social.SUBLINIEZ CA ACESTE MODIFICARI ASUPRA DATELOR FIRMEI, S.AU FACUT DUPA DATA LA CARE EU AM INCETAT RAPORUL DE MUNCA .
Multumesc!Dar....de la data de 6.01.2015,data la care mi s.a incetat contractul, aceasta firma si.a suspendat activitatea,si.a schimbat denumirea,si.a schimbat sediul social.I.T.M din localitatea unde actuam eu nu mai are nici o putere.Pot face o sesizare la I.T.M, strict reclamand comportamentul contabilei care refuza sa.mi dea acea adeverinta?Cu firma , in noua ei formula nu am avut nici o legatura, de aceea mi se pare normal, sa merg la cei ce au avut in grija contabilitatea firmei, in formatul ei vechi!Cum sa procedez?
Revin, cu urmatoarea situatie:Desi din data de 6.01.2015, mi s.a incetat contractul prin desfiintarea postului, am aflat acest lucru recent ( nu am semnat nici preavizul si nici decizia), cu ajutorul dumneavoastra , am aflat ca am dreptul la somaj pe o perioada de pana la un an, de la data incetarii contractului in acest mod.Marturisesc ca, desi este in interesul meu sa merg la somaj, nu pot face acest lucru din urmatoarele motive:patronul a marturisit ca este restant cu o suma catre firma de contabilitate cu care are contract si, ca nu crede ca.mi va elibera adeverinta de somaj.Am contactat contabilitatea care nu raspunde la telefon, cunoscandu.mi nr., desigur.Clar, sunt prinsa la mijloc si cred ca doamna contabila ar trebui sa.mi elibereze adeverinta fara a ma implica in conflictul dintre ea si patron.Si acum, intrebare:cui ar trebui sa ma adresez cu o plangere contra serviciului de contabilitate?Clar, intreb, fara a lua in calcul drumul trubunalului.Ma gandesc la o plangere catre o institutie care poate sa.mi apere interesele, direct, in calitate de fost angajat!Multumesc anticipat!