avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate petryno79

Activitate petryno79

Vaucerle din 2021 se pot utuliza si in 2022 ?
Discuție Drept la pensie
Poate o instituție publică sa destituie
o persoană din funcție si să îi ia dreptul la pensie?
În urma neplății unui credit de nevoi personale , girat doar cu salariul,s-a ajuns la o firma de recuperare care ma tot amenință cu executarea silită. Concret ce imi poate lua dacă pierd în instanță contestația la executare silită?Poate decide instanță executarea bunurilor din casa(tv,frigider,etc dacă sunt bunuri comune cu ale soției).
Am reparat acoperișul blocului in care locuiesc pot recupera banii investiți de a locatarii de pe scara?
Va mulţumesc
Nu nu am făcut nimic am întrebat cine ar fi deacord suma nu e chiar de negijat
Nu am făcut nimic deocamdată, mă informez, suma de bani o pot recupera in instanţă?
Locuiesc într-un apartament al unui bloc cu sarpanta din construcţie la ultimul nivel. Împreună cu vecinii de etaj am hotărât să reparam acoperișul practic sa înlocuim rigla cu tabla.O parte din locatari, de la etajele inferioare, nu vor sa contribuie la această investiţie deşi este bun comun si trebuie întreținut ,mai pe scurt cum si dacă pot recupera sumele datorate
Discuție OUG ANPC
Va rog sa-mi spuneti daca OUG propusa de ANPC (cu referire la aplicarea normelor directivei Parlamentului European 17 din 2014) care ar intra in vigoare din 21 martie 2016 produce efecte pentru toate contractele bancare (cele aflate in derulare) ori doar pentru cele care se vor semna ulterior promulgarii OUG.
Buna ziua,sunt impreuna cu sotia proprietari ai unui apartament cumparat prin credit ipotecar ,se poate face un act la notariat prin care eu sa cedez cota mea parte si sotia sa devina singurul proprietar.Excus divort.