avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate ioan_claudiu84

Activitate ioan_claudiu84

multumesc frumos.
Buna ziua .
Am un copil in varsta de 3 ani , diagnosticat cu autism atipic, incadrat in grad de handicap grav cu insotitor. Pot beneficia de concediu medical crestere copil pana la varsta de 7 ani ? Cu scopul de a pleca in U.K. pentru a continua terapia A.B.A. acolo. Va multumesc !
va multumesc frumos ,asta incerc acum
Plecarea a fost de comun acord ( cu gandul ca dupa ceva timp sa plecam cu totii acolo)
Salariul meu fiind de 3500 lei si locuinta in care stau cu copii si in care a stat si sotia pana sa plece este pe numele parintilor mei .
Buna ziua.
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Suntem casatoriti de 4 ani, iar in urma casatoriei avem 2 copii minori in primul varsta de 3 ani si al doilea in varsta de 10 luni. Eu ca tata am beneficiat si beneficiez de concediu crestere copil pentru ambii. Sotia de 2 luni a plecat la munca in strainatate. Acolo din ce mi.a spus si ce am descoperit, are o relatie de concubinaj cu o alta persoana( cu toate ca ea nu recunoaste chiar tot in legatura cu acea persoana). Credeti ca depunand actele de divort am vreo sansa ca si copii sa ramana la mine in urma divortului ( acestia sunt acum cu mine )
Răspuns la discuția Alocatie copil peste 2 ani
Multumesc frumos .
Buna ziua .
Fetita mea in data de 26.01.2016 implineste varsta de doi ani.
Pentru obtinerea alocatie de stat in valoare de 84 lei ,mai este nevoie de completarea si depunerea actelor la primarie ,ori se iau in considerare cele depuse prima oara pentru alocatie de 200 lei ?
Va multumesc .
Va multumesc
Buna ziua.
Eu ma aflu in concediu de crestere al copilului in varsta de pana la doi ani, pana la data de 26.01.2016,( pentru primul copil). La data de 29.07.2015 s-a nascut cel de.al doilea copil , pentru care deasemenea am optat pentru acelasi concediu de crestere a copilului pana la ,data de 29.07.2017, depunand actele la DGPBM la data de 15.08.2015( urmand ca pe perioada care se suprapun, sa primesc lunar suma de 600 lei pentru cel de.al doilea copil).
Cei de la resurse umane au dat o dispozitie prin care eu pot primi acea suma ,dar cu data de 15.09.2015 si nu cu data la care a fost depus raportul ,ori data nasterii celui de.al doilea copil .
Ce pot face in cazul acesta ,daca este corect primirea acelui stimulent abia la o luna de depunere , sau trebuie sa primesc banii cu data depunerii raportului ori data nasterii copilului?
Va multumesc !
Va multumesc !
O seara cat mai placuta .