avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiATB

Activitate AndreiATB

Răspuns la discuția Stergere rau platnic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Incercati sa va adresati Biroului de Credite. Ei sunt singurii care detin o baza de date publica legala a clientilor bancari care nu au achitat creditele la timp. Catre ei va trebui sa faceti dovada achitarii sumelor restante + sa cereti bancii respective stergerea datelor dvs. personale, inchiderea tuturor conturilor curente, dupa care faceti o noua cerere de deschidere cont salariu. Va recomand sa faceti asta intr-un sediu/filiala principala si nu prin birouri/sucursale francizate, deoarece ei nu va pot ajuta foarte mult.
Succes!
In cazul in care instanta de judecata hotaraste plata unei pensii alimentare pana la varsta de 18 ani a copilului in timp ce pe venitul lunar (salariu) exista deja o poprire in curs (1/3 din venitul net), care este procentajul final cumulat datorat catre recuperator si catre pensie alimentara? Poate depasi 50% ? Poate fi pensia alimentara stabilita la 25%, iar poprirea sa scada de la 33% la 25% in favoarea pensiei alimentare? Care este prioritara? Multumesc!
Răspuns la discuția Retragere plangere politie
Se poate merge la Parchet si se poate discuta cu procurorul in vederea retragerii plangerii, la orice data se doreste in functie de programul de lucru.
Buna ziua,
Am o mica nelamurire: In data de 05.01.2015 am sustinut o testare pentru obtinerea unui job la o firma din Bucuresti. Precizez ca am trecut cu bine acea testare si apoi, de catre un angajat al departamentului HR mi s-a prezentat o oferta salariala pe baza careia am discutat. Totul a fost ok, apoi mi s-a spus ca voi fi sunat de catre cineva din partea firmei pentru a ma prezenta la examinarea medicala la Medicina Muncii la o clinica din Pipera, Bucuresti. Am fost sunat, mi s-a programat acea vizita medicala pe care am facut-o si de asemenea, am trecut-o, deoarece nu am probleme de sanatate, cel putin, nu grave. :frantic::frantic: Insa, de miercuri dupa-amiaza, de la acea examinare, pana astazi nu am mai primit niciun email sau telefon pentru a semna un contract colectiv de munca cu aceasta firma. As dori sa stiu, din ceea ce cunoasteti in cazul in care exista precedente, care sunt conditiile in care o firma trimite la Medicina Muncii un angajat ca mai apoi sa nu-l angajeze tinand cont de faptul ca acea consultatie nu a fost platita de mine?