În situ următoare se poate primi șomaj?
Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în iulie 2015 o sa nasc cel de-al doilea copil și o sa intru iar timp de 2 ani în ccc, după acești 2 ani dacă nu îmi găsesc de lucru pot primi șomaj?
Domnul Tudor Valeriu pe mine ,ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie?Pe 31 mai mi se termina ccc iar pe 20-25 iulie trebuie sa nasc cel de-al doilea copil, in aceasta perioada pot primi concediu medical de la doctorul ginecolog si sa intru din nou in ccc pentru inca 2 ani?
Mentionez ca am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat imediat dupa ce am intrat in ccc1
Va multumesc anticipat
pe 1 iunie mi se termina ccc iar pe 1 iulie sunt programata sa nasc cel de-al doilea copil, in aceata perioada pot beneficia de concediu medicat dat de doctorul ginecolog?
mentionez ca ,contractul meu de munca a fost pe perioada determinata si s-a terminat
Chioscurile de ziare nu emit bon fiscal?
Am cumparat un ceas de epoca la pretul de 50 lei si am cerut bon fiscal la care vanzatoarea a ras de mine zicand ca la chioscurile de ziare nu se da bon motivand ca e scris pretul pe revista.
Daca ar fi trebuit sa imi dea bon, va rog, sa imi spuneti un numar de telefon unde as putea sa fac o reclamatie.
Va multumesc.
Ce as putea sa fac in umatoarea situatie: am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat cand am intrat in ccc, pe 31 mai mi se termina concediul iar in iulie o sa nasc cel de-al doilea copil. Ce as putea sa fac sa primesc inca 2 ani indemnizatie?
Doctorita imi spunea ca poate sa imi dea de la 1iunie concediu medical care o sa fie platit de casa de sanatate si cand nasc o sa pot primi in continuare indemnizatia.