avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate ioana123654

Activitate ioana123654

pe un an am contractul
si cand sa ma duc sa ma inregistrez? dupa ce intru in ccc sau la anu pe 1
În situ următoare se poate primi șomaj?
Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în iulie 2015 o sa nasc cel de-al doilea copil și o sa intru iar timp de 2 ani în ccc, după acești 2 ani dacă nu îmi găsesc de lucru pot primi șomaj?
Domnul Tudor Valeriu pe mine ,ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie?Pe 31 mai mi se termina ccc iar pe 20-25 iulie trebuie sa nasc cel de-al doilea copil, in aceasta perioada pot primi concediu medical de la doctorul ginecolog si sa intru din nou in ccc pentru inca 2 ani?
Mentionez ca am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat imediat dupa ce am intrat in ccc1
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Drept de CCC
imediat dupa ce am intrat in ccc, in august 2013
Discuție Drept de CCC
pe 1 iunie mi se termina ccc iar pe 1 iulie sunt programata sa nasc cel de-al doilea copil, in aceata perioada pot beneficia de concediu medicat dat de doctorul ginecolog?
mentionez ca ,contractul meu de munca a fost pe perioada determinata si s-a terminat
Chioscurile de ziare nu emit bon fiscal?
Am cumparat un ceas de epoca la pretul de 50 lei si am cerut bon fiscal la care vanzatoarea a ras de mine zicand ca la chioscurile de ziare nu se da bon motivand ca e scris pretul pe revista.
Daca ar fi trebuit sa imi dea bon, va rog, sa imi spuneti un numar de telefon unde as putea sa fac o reclamatie.
Va multumesc.
deci nu se poate cum zicea doctora sa imi dea dansa concediu medical?
Ce as putea sa fac in umatoarea situatie: am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat cand am intrat in ccc, pe 31 mai mi se termina concediul iar in iulie o sa nasc cel de-al doilea copil. Ce as putea sa fac sa primesc inca 2 ani indemnizatie?
Doctorita imi spunea ca poate sa imi dea de la 1iunie concediu medical care o sa fie platit de casa de sanatate si cand nasc o sa pot primi in continuare indemnizatia.