Am perdut dreptul de apel pentru ca nu am fost informat,nu mi -sa comunicat la domiciliul meu.Pot sa refac o noua cerere an judecata pentru a prescrie sau a plati amenda?
Am plecat acum 38 de ani.An anul 2000 am facut primul pasaport Romanesc pe teritoriul Romaniei si a fost facut pentru cetatean Roman cu domiciliul an strainatate.Amenda a fost data an 2012 si judecata a fost 2019.An luna martie.Nu sa prescrie amenzile dupa 5 ani?
Buna Seara Am domiciliu de 20 de ani an Diaspora An 2012 am fost an vizita la parinti mi-sa dat o amenda administrativa ,de 1000 RON azi am aflat din antanplare ca am fost condamnat de judecata civila la 80 de ore an folosul comunitatii .antrebarea mea este : nu trebuia sa fiu anstiintat la domiciliu meu din diaspora ne avand domiciliu pe teritoriul Romaniei de 20 de ani? Ce demers pot sa mai fac an cazul acesta(eventual sa achit contraventia) Va multumesc
buna ziua.Suntem sot si sotie si dorim sa ne cumparam o casa.
Casa vrem sa cumparam pe numele sotului,as vrea sa stiu an cazul decesului lui care sunt drepturile mele ca sotie?? Si cine din rudele luimai are dreptul de mostinitor??? momentan copii nu avem.Care ar fi solutia cea mai buna??
VA multumesc mult si astet raspuns
Buna ziua.
Sant intrun proces de partaj al unui teren .Sa masurat de 2 ori terenul ,prima oara cu acordul ambelor parti (reclamant si parat) si a 2oara la contra exepertiza ceruta de mine .An ambele cazuri am avut cifre diferite de metri patrati si mai putin decat mi se cuvine mie prin actul notarial .la prima masuratoare mia iesit 15 metri patrati mai putin (am certitudinea ca primul ing.topograf a fost corupt de parat) si la a 2 masuratoare sa constatat ca am 115 metri patrati mai putin .Prin urmare paratul vrea sa refaca masuratoarea motivand caci gps-ul la ultima masuratoare a fost defect .e legal asa ceva ?
Buna seara.Daca poate cine-va sa ma ajute an urmatoarea problema;
Vreau sa cumpar o casa pe numele mamei mele,dar mai am 3 frati.
As vrea sa stiu daca dupa decesul mamei mele au dreptul sa ma dea an judecata pentru partea lor de casa?
SI ce ar trebui sa fac sa nu am probleme dupa moartea lu mama??
Va multumesc si astept raspuns
Buna ziua.
As dori un ajutor informativ.Unde se poate depune o plangere impotriva unui expert in masuratori topografice in afara judetului Mehedinti avand in vedere ca domnul este din judetul respectiv.
Va multumesc.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament