Buna ziua !! As dori sa stiu daca pot beneficia de concediul pt crestere copil mentionez ca mi am reluat munca cu contract nedeterminat in noiembrie 2014 , dupa o perioada de 2 ani de intrerupere , cu concediu fara plata.
Buna ziua!! .Am lucrat in administratie publica locala o perioada de 12 ani cu contract de munca de 8 ore ,dupa care am fost suspendata ( concediu fara plata ) insa am revenit la acelasi loc de munca incepand cu 1 noiembrie 2014.M ar interesa dupa ce perioada de cotizatie pot beneficia de concediu pt crestere copil? Va multumesc anticipat!!
Stiti in ce conditii pot renunta la dreptul de proprietate asupra imobilului ipotecat pe o perioada de 25 de ani achizitionat in timpul casatoriei, iar in urma partajului mi a fost atribuit prin hotarare judecatoreasca . Cum as putea separa si daca este posibil pt a nu ajunge la executare silita sau scoaterea la licitatie,deoarece creditul este pe numele fostului sot eu fiind doar coplatitor, iar in urma partajului proprietar. Dat fiid faptul ca pe numele fostului sot mai exista un credit in lei care este restant si din care s a platit avansul la imobilul ipotecat, ratele ce le achit la imobilul atribuit mie prin hotarare se duc automat in creditului in lei .
Poate fi confiscat de banca un bun ipotecat care mi a fost atribuit prin hotarare judecatoareasca i urma unui proces de partaj . Creditul fiind pe numele fostului sot eu fiind coplatitor.