avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficiez de concediul de odihna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficiez de concediul de odihna?

Buna ziua! Dupa ce perioada de suspendare beneficiez de concediul de odinhna. Mentionez ca am o vechime de 12 ani lucrati cu contract de munca , iar din anul 2012 am fost suspendata pe o perioada de 2 ani, (concediu fara plata ) Am revenit in noiembrie 2014 la acelasi loc de munca si as dori sa stiu cand pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2015.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 14 Ianuarie 2015
Daca ati revenit la munca in noiembrie 2014 , atunci aveti dreptul la CO aferent perioadei noiembrie - decembrie 2014 , plus la CO aferent anului 2015, cu mentiunea ca acesta se acorda proprotional cu perioada lucrata.
Dupa ce perioada de lucru , luni, zile pot beneficia de concediu de odihna ?
Codul Muncii nu reglementeaza acordarea CO dupa trecerea unei anumite perioade de activitate.

Prin urmare, puteti beneficia si dupa o luna de zile de activitate de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in anul revenirii din cic liliann liliann Va rog sa ma lamuriti in leg cu acest aspect, am intrebat la res umane si mi-a spus ca nu am dreptul la CO pe 2009. Eu insa cred ca am, si iata si situatia mea ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu odihna dupa modificarea legii 12 cristi_barbulescu cristi_barbulescu Am revenit la munca in luna aprilie 2015 dupa terminarea CIC. Am auzit diferite versiuni ale numarului zilelor de odihna care se acorda dupa actualizarea ... (vezi toată discuția)