Multumesc mult ptr ajutorul tuturor ,azi am fost la executor si i-am spus problema s-a uitat pe situl judecatoriei a vazut si el si mi-a spus ca in momentul in care am hotararea de la tribunal sa ai fac o copie si ca el v-a suporta totul ca v-a platii el toate in numele meu . eu am zis ca in momentul in care ai duc hartiile o sa-l pun sa imi faca o hartie ca plateste el in termen de .... Dupa care o sa il pun sa ami dea chitanta care. A platit
Adica sa inteleg ca daca hotararea ramane definitiva eu in afara de onorariul avocatial trebuie sa ai platesc si taxa judiciara pe care o gasesc in dosar ?????
In urma unui proces in hotarare este scris : Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de contestatoare privind obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru. Pentru recuperarea sumei achitate cu titlul taxă judiciară de timbru, contestatoarea are deschisă calea în drept prevăzută de art.45 alin.1 lit.f din O.U.G. nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru. Ia act că intimatul nu a solicitat cheltuieli de judecată. Doresc sa stiu ce inseamna si cum pot afla cat este aceasta taxa ? Multumesc
Eu nu am spus ca merg la apel fara avocat am cerut doar parerea altor persoane .si daca eu ai platesc toate astea de unde imi recuperez bani datiiii ????
Inainte de a-l reclama la cej il pot cita si pe el la apelul pe care il fac la dosarul respectiv ? Pentru ca problema mea cea mai mare este ca legea m-a pus sa ai dau contestatoarei contavaloarea onorariului avocatial de 1.500 plus taxe judiciare care nu stiu cat mai sunt si alea
Am executat o persoana ptr punere in posesie a unui lot numit lot D ,persoana respectiva a facut contestatie la executare ,numai ca acum in urma procesului am descoperit ca de fapt executorul a gresit executarea in loc de litera D a scris litera A in dosarul de executare el mergand cu eroare de la inceput ,fara ca eu sa stiu ,acum judecatorul i-a acceptat reclamantei contestatia la executare si plus m-a pus pe mine sa-i platesc onorariul avocatului plus taxe judiciare .ce pot face deoarece nu eu sunt cel vinovat de greseala executorului .va multumesc
Buna ziua va rog sa ma ajutati ! Am executat silit ptr o punere in posesie a unui lot unde suntem 3 coproprietari (acesta in hotarare fiind numit lot D ) , una dintre ele facand contestatie la executare ,in timpul procesului am aflat ca de fapt executorul a gresit punand o alta litera in loc de D a pus litera A ( acesta fiind un alt lot a unei alte persoane ) eu pe hartia pe care am facut-o in fata executorului am scris foarte bine lotul D numai ca judecatorul i-a acceptat contestatia la executare si pe deasupra m-a pus pe mine sa ai platesc cheltuielile de avocat si taxele judiciare ,numai ca eu nu am nici o vina ,ca executorul a gresit in dosar . cel care a gresit este executorul nu eu ,il pot cita la apel si pe executor sa raspunda el ptr ce a facut ?ce pot face ? Va rog din suflet astept raspunsuri urgent .
Vin cu o mentiune nici unul nu avem apa trasa in casa ,exista doar caminul ptr apometru si un canal la mine in curte .
Am cumparat un imobil unde recipientul de apa si contuarul de lumina este la mine in curte ,vecini mei din spate adica 2 la numar inaintea partajarii imobilului faceau parte si ei din acest imobil ,dupa partajare fiecare si a facut cadastru si intabulare pe lotul lui facand si granituire ,numai ca ei vor sa se foloseasca incontinuare de apa si lumina ,cei de la raja mi-au spus ca nu imi poate fac contractul pe numele meu decat daca eu ma oblig sa le dau apa pana la momentul in care ei asi vor rezolva problema ,numai ca ei nu vor sa se racordeze separat la apa si enel deoarece spun ca aceste utilitatii sunt si ale lor mostenite de la parintii .ce pot face nu mi se pare corect sa raman impreuna cu ei sa platim facturile la comun .va multumesc
Multumesc mult doamna avocat .