Am emis un ordin de compensare anul trecut la o societate, aceasta la inregistrat dupa care la ratacit. Ulterior am dat ordinul de compensare pierdut in monitorul oficial. Dupa ce anuntul a aparut in monitor primesc telefon de la societatea respectiva ca ordinul a fost gasit.
Problema este ei au ramas cu ordinul de compensare inregistrat cum pot regla aceasta diferenta de sold ramasa intre cele doua societati.
Am primit o poprire de la anaf, pentru venituri necuvenite perioada care am beneficiat de indemnizatie. Inainte de a ramane insarcinata am lucrat program normal la societatea x si colaborare la societatea y. Am mers la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala cu instintarea de plata cum ca as fii lucrat o perioada de timp cat eu am fost in concediu crestere copil si am si beneficiat de indemnizatie. Doamna de la agentie mi-a spus sa merg la societatea y care a declarat ca as fii lucrat in aceea perioada sa faca rectificativa. Problema mea este urmatoarea ca societatea este inchisa, nu mai dau de nimeni. Doamna de la agentie spune ca in aceste conditii sunt buna de plata. Suma este foarte mare si nu pot sa cred ca din cauza unei persoane care m-a declarat gresit trebuie sa platesc aceasta suma.
Imi puteti spune daca se poate face ceva?
Am un angajat lichidat in noiembrie 2014 si nu i-au fost platite zilele de co neefectuate.Inspectorul salarizare de la vremea respectiva nu mai lucreaza.
Va rog sa imi spuneti cum pot proceda pentru a-i platii CO?
Sunt angajata cu 2 ore la o societate comerciala. Doresc sa stiu daca pot incheia si un contract de prestari servicii pfa meul cu societatea unde sunt angajata?