Matusa mea este de o luna cu atac cerebral,insuficienta renala face dializa de trei ori pe saptamana,plina de rani la picioare si la spate din cauza imobilizarii.Este hranita prin sonda,este incostienta iar Dcctorul ne-a anuntat ca vinerea mare de Pasti o da acasa.Cum este posibil sa dai acasa un om in aceasta situatie,mentionand ca locuieste la etajul trei si cum sa dispunem de tot tratamentul de care are nevoie?VA ROG AJUTATI-NE CU O SOLUTIE DE REZOLVAREX-(
Nu stiu daca imi expun intrebarea unde trebuie,incerc.In decembrie 2014 am luat la oferta telefoane(2-cu 2abonamente)cu prelungire contract.In acest moment sunt intro situatie financiara mai dificila si nu stiu ce trebuie sa fac pentru rezilierea contractelor.Ma poate ajuta cineva?MULTUMESC
Am primit o amenda pentru faptul ca masina firmei nu era in regula(extintor....patronul nu vrea sa o doteze),suma de 350,pe care patronul a contestato in instanta dar nu a fost acceptata.Amenda fiind pe numele meu nu pot abtine anumite acte de la primarie ,iar patronul nu vrea nici acum sa o plateasca.Ce pot face?
in august 2014 nu lucra deoarece ,nu mai stiu exact data,luna mai ,iunie si cred ca si ceva din iulie a lucrat la o firma care a pus-o pe liber(considerand-o inca in proba)deci are aproape doua luni nelucrate pana in 3 septembrie
Fica mea a nascut in data de 23 iulie2015.Ea a inceput serviciul pe data de 3 septembrie2014,a facut transferul la alta firma pe 20 octombrie2014(cu lichidarea de la prima institutie avand tot data de 20,deci fara intrerupere)iar in prezent mai are concediu post natal pana in data de 30 septembrie.Iintrebarea mea este daca poate beneficia de concediu pentru cresterea copilului pana la 2ani.Va multumesc.
Tinand cont ca guvernul a aprobat anularea din oficiu a CASS pentru mai multi cotribuabili "-se anulează plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, stabilită prin decizie de impunere de către ANAF, datorată de persoanele care au obţinut venituri mai mici decât salariul minim brut pe ţară, ".Intrebarea mea este ,daca am primit somatie de plata pentru CASS ,calculat pe dobanda bancara de 380lei ,mai trebuie sa platesc?Sau astept aprobarea legii in parlament.