Nu stiu daca imi expun intrebarea unde trebuie,incerc.In decembrie 2014 am luat la oferta telefoane(2-cu 2abonamente)cu prelungire contract.In acest moment sunt intro situatie financiara mai dificila si nu stiu ce trebuie sa fac pentru rezilierea contractelor.Ma poate ajuta cineva?MULTUMESC
Cu 6 luni inate de expirarea contractelor unele din firmele de telefonie mobila accepta reinnoirea abonamentelor cu conditia prelungirii pe alti doi ani. Mergeti si discutati cu ei, poate obtineti abonamente cu valori mai mici insa asta ar insemna inca doi ani de contract.
Daca nu este o solutie buna, pentru ca nu intr-adevar nu va scapa de cheltuieli ci doar le reduce, faceti un efort sa le platiti cum puteti si fara intarzieri mari. Nu puteti evita taxele de despagubire din cauza telefoanelor subventionate pe care le-ati luat iar daca incetati plata pur si simplu va puteti trezi cu creanta pe la firmele de recuperare.
Abonament vodafone
hobit
Buna seara.
Sunt student si cred ca am o problema la care va rog sa ma sfatuiti cum sa o rezolv si care sunt consecintele juridice. Pe scurt in ianuarie ... (vezi toată discuția)