avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale SOMATIE pentru o persoana decedata in urma cu 24 de ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

SOMATIE pentru o persoana decedata in urma cu 24 de ani

Bunicul sotului meu(de la care am mostenit casa prin contract de intretinere),a avut motoreta Carpati dar desprea care nu stim nimic,in sensul ca nu stim cui a dat-o.Dupa moartea lui noi am tot explicat acest lucru Primariei,iar dupa ce am platit cati-va ani ,dupa 2003 ne-au scoso de la plata.Astazi ne-a sosit somatie pe numele decedatului pentru plata sumei de 423 lei.Ce trebuie sa facem?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rodidan , utilizator 21:01, 25 Februarie 2015
nu achitati suma respectiva. obligatii fiscale sunt ogligatii intuituu personae astfel ca numai titularul obligatiei fiscale poate fi urmarit pentru acestea.
asa ma gandeam si eu,cred ca nu pot fi obligata chiar daca suntem mostenitori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere nicole852107 nicole852107 buna ziua.am si eu o problema ,poate ma ajutati umpic...in 1986 bunica mea le-a facut contract de intretinere parintilor mei pe cota de 2/8 din din casa si ... (vezi toată discuția)
Mostenire mel 75 mel 75 buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere angela83 angela83 buna seara. Bunicii mei ai 4 copii.I-au facut contract de intretinere unuia dintre baieti, casatorit despartin in fapt la acea perioada;apoi s-a impacat cu ... (vezi toată discuția)