avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru masina de serviciu neachitata de patron, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru masina de serviciu neachitata de patron, probleme personale din aceasta cauza

Am primit o amenda pentru faptul ca masina firmei nu era in regula(extintor....patronul nu vrea sa o doteze),suma de 350,pe care patronul a contestato in instanta dar nu a fost acceptata.Amenda fiind pe numele meu nu pot abtine anumite acte de la primarie ,iar patronul nu vrea nici acum sa o plateasca.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: rodidan , utilizator 12:50, 11 Noiembrie 2015
Discutati cu patronul pe cale amiabila sa plateasca amenda. Este obligatia angajatorului sa intretina in bune conditii masinile din parcul propriu auto.
Sau il dati in judecata.
multumesc,dar la el nu exista cale amiabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta platit dupa 10 min de la amenda. Imparatul Imparatul Am oprit tir.ul in vama la control. Stiam ca am rovinieta valabila. Dar agentul a constatat ca mi.a expirat in ziua anterioara. Pana a scris p.v. am sunat ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala agigea parcare masina de firma - cum se poate contesta? dancaraman dancaraman Buna ziua, undeva prin luna iulie 2019,masina proprietatea firmei a fost parcata pe o strada in apropierea restaurantului Pescaria lui Matei,Agigea. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenda asigurare Ioana20 Ioana20 buna ziua.am si eu nevoie de ajutor pentru o problema.tatal meu este sofer pe taxi, la patron, iar in data de 24 iunie 2008 a primit o amenda pentru ca ii ... (vezi toată discuția)