avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate mateiadrianviorel

Activitate mateiadrianviorel

am cumparat o masina in 2007 pe p.f.a. Nu am amortizat-o si vreau sa stiu daca trebuie sa o inscriu in registru de incasari si plati si daca voi plati impozit din banoo incasati din vanzarea masinii. P.f.a-ul este pentru taxi.
AM CUMPARAT O MASINA IN 2007 PE P.F.A. .NU AM AMORTIZAT-O SI VREAU SA STIU DACA TREBUIE SA O INSCRIU IN REGISTRU DE INCASARI SI PLATI LA INCASARI SI DACA VOI PLATI IMPOZIT DIN BANII INCASATI. .P.F.A.-UL ESTE PENTRU TAXI .URMEAZA SA VAND MASINA SI NU STIU DACA TREBUIE SA EMIT CHITANTA PE LANGA FACTURA. CHITANTIER NU AM SI FACTURIERUL NU L-AM FOLOSIT NICIODATA.
In data de 24.03.2015 judecatoria gheorgheni mi-a respins plangerea facuta impotriva procesului-verbal de contraventie(103km/h in localitate).
As dori sa stiu daca mai pot face recurs ,personal, sau imi trebuie oligatoriu avocat?
Răspuns la discuția contestatie proces verbal radar
Stie cineva Dispoziția IGPR nr. 91471/2010 de aprobare a „Metodologiei privind utilizarea echipamentelor video AUTOVISION de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor”?
Răspuns la discuția contestatie proces verbal radar
Am fost oprit pentru depasirea vitezei in localitate(103km/h) si mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni. Am facut contestatie si am cerut probele care sa-mi demonstreze fapta. Am primit intampinarea cu copia dupa buletinul metrologic,buletin care este in termen legal dar in care nu este precizata valoarea erorii admise,copia dupa atestatul operator radar autovision,copia atestatului specializarii in desfasurarea activitatii pe linie de politie,referatul agentului constatator si cd-ul care arata fapta comisa . In filmare la viteza de 103km/h numarul masinii nu se vede,numarul fiind vizibil doar la viteza de 47km/h. In plus apare si litera T inaintea vitezei si nu stiu daca se face autotestarea sau asa functioneaza aparatul. CARE AR PUTEA FI RASPUNSUL LA INTAMPINARE SI DACA EROAREA DE 3% A APARATULUI REPREZINTA UN ARGUMENT SOLID IN ANULAREA PROCESULUI VERBAL?
Am primit intampinarea