avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS LA SENTINTA CIVILA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS LA SENTINTA CIVILA

In data de 24.03.2015 judecatoria gheorgheni mi-a respins plangerea facuta impotriva procesului-verbal de contraventie(103km/h in localitate).
As dori sa stiu daca mai pot face recurs ,personal, sau imi trebuie oligatoriu avocat?
Nu va trebuie avocat. Puteti face "recurs personal".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal contraventie- jurisprudenta, va rog cornica cornica Judecatoria 1 mi-a respins plangerea formulata impotriva procesului-verbal de contraventie. voi formula recurs, am sanse? Stie cineva cazuri de acest gen ... (vezi toată discuția)
Mai pot ataca cu recurs hotararea prin care a fost respinsa plangerea? kosmin_2010 kosmin_2010 Un Proces Verbal intocmit de IPJ [Editat] pentru viteza, Eu sincer nu aveam viteza aia, aveam cam cu 10-15 km mai putin care imi salveaza permisul . Instanta ... (vezi toată discuția)
Contesatie radar 103 km/h + retinerea permisului craciun2001 craciun2001 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum pot sa contest un pv + suspendarea dreptului de a conduce datorita depasirir vitezei cu 53km/h pe un sactor de drum ... (vezi toată discuția)