avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces-verbal contraventie- jurisprudenta, va rog
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces-verbal contraventie- jurisprudenta, va rog

Judecatoria 1 mi-a respins plangerea formulata impotriva procesului-verbal de contraventie.
voi formula recurs, am sanse?
Stie cineva cazuri de acest gen castigate in recurs la TMB?
Cel mai recent răspuns: cornica , utilizator 22:58, 30 Aprilie 2010
Buna ziua.Da s-au castigat recursuri la TMB in astfel de situatii.Intr-o cauza in care am reprezentat o persoana fizica recursul mi/a fost admis, asa ca sfatul meu este sa formulati recurs.
Trebuie sa cititi cu atentie motivele pentru care a fost respinsa plangerea.Acum depinde ce probe ati administrat si ce motive ati invocat pentru anularea procesului verbal de contraventie. Vorbiti cu un avocat, va va lamuri pe deplin.
Inca nu am primit sentinta de la JS1.m, dar sigur voi face recurs.
Politia nu a depus decat o poza din care nu se poate distinge numarul autovehiculului si nici persoana.
A mai depus si un buletinu de verificare metrologica a radarului, dar este pentru o alta masina decat cea care apare in p-v de contraventie, cazuri clare de nulitate, si totusi am pierdut.
Mai trebuia verificat si daca agentul constatator, este pe lista celor autorizati pentru operare radar. Puteti sa atacati sentinta., dar luati un aparator.
Cam cat ma costa un avocat in acest caz, avand in vedere ca va urma recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs MihaiDC MihaiDC Buna seara. Am avut un proces care a avut obiect:plangere contraventionala(amenda radar-depasirea vitezei cu 19km peste cea legala).Azi am vazut solutia la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis conducere srgstancu srgstancu Buna Ziua, Am fost surprins de radar cu viteza de 101 km/h in localitate ( legal 50 km/h ) si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.Agentul a gresit ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva sentintei civile - amenda radar fix calandrino calandrino [b]Pot invoca in fata instantei de recurs sa solicit buletinul de verificare metrologica, atestatul aparatului radar etc. daca nu le-am cerut in cererea de ... (vezi toată discuția)